Duman formasını giydi

Desteğe geldi!..

 

Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılan idmanı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, takıma kritik derbi öncesinde anlamlı bir destek verdi. Adının ve soyadının yazdığı 45 numaralı Manisaspor formasıyla idmana gelen Duman, Başkan Abdullah Mergen, İkinci Başkan Mustafa Karakaş, Genel Sekreter Hakkı Övünç, Sportif Direktör Erman Güracar, Teknik Direktör Taner Taşkın ile bir süre görüşüp takıma başarılar diledi. Takıma çiçek veren Duman, Karşıyaka derbisiyle Manisaspor’un çıkışa geçeceğine inandığını kaydetti.

“GÖNÜLDEN DESTEK OLSUN DİYE…”

Manisaspor formasını giyerek takıma gönülden destek mesajını vermek istediklerini belirten Dr. Savaş Duman, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah bu kan değişikliğiyle Manisaspor bu haftaki Karşıyaka maçıyla bir tırmanışa geçer. Geçmişten gelen bu köklü kulübümüzün puan tablosundaki yeri bizleri üzüyor. Ama ligin henüz başındayız. Puanlar birbirine yakın. Karşıyaka maçında arzulanan Manisaspor’u izleyeceğimize inanıyorum. Manisa halkının bütünleşmesiyle haftalar ilerledikçe başarılı bir grafik çizilecektir. Buna yürekten inanıyoruz” dedi. Stadın üstünün kapatılmasıyla ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü anlatan Duman, “Bu konuda olumlu sonuçlar alacağız. Zaten genel müdürlüğümüzün parasal konularda desteği olacak. Spor Toto Teşkilat Başkanımızın da desteği var” diye konuştu.

TARAFTARLARDAN MEŞALELİ DESTEK

Öte yandan idmanı 20 taraftar izledi. Taraftarlar Derneği yöneticileri, takıma çiçek verirken, bir grup taraftar, tribünde meşale yakarak Manisaspor’a bu zorlu derbi öncesinde moral verdi. Taraftarlar, zaman zaman Taner Taşkın ve futbolcular lehine tezahüratlar yaptı. 

Editör: TE Bilişim