Turnuva’ya Berk Mersinli’nin yanı sıra Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güler, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, İlçe Başkanı Engin Uzun çok sayıda vatandaş katılımlarıyla turnuvaya destek sundular. Yuntdağ Dostluk Futbol Turnuvası müsabakaları başlamadan önce sporculara başarı dileklerini sunan ve sportmenliğe davet eden Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güler, “Bu turnuvada inanıyorum ki dostluk ve Yuntdağ kazanacak. Tüm takımlarımıza başarı dileklerimi sunar, hayırlı olsun diyorum. Ayrıca ses sistemi ve maç aralarında hiçbir ücret almadan bize konser vererek organizasyonun daha renkli geçmesini sağlayacak ” şeklinde konuştu.

MERSİNLİ; “YUNTDAĞI’NA YAKIŞIR BİR SPOR KOMPLEKSİ İNŞA EDECEĞİZ”
Yuntdağı’nın siyasette gösterdiği etkin rolünü spor ve sosyal etkinliklerde de göstermesinin anlamlı olduğunu kaydeden AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, “Birlik, beraberlik, spor ve kardeşlik adına düzenlenen Yuntdağ Dostluk Futbol Turnuvasına destek vermek amacıyla buradayız. Maçın yapılacağı sahayı ve çevresini şöyle bir göz attığımızda Yuntdağ bölgesinin ivedi olarak bir spor kompleksine ihtiyacı olduğu gerçeği hemen kendini gösteriyor. Bizde inşallah önce partimiz tarafından aday daha sonra da Belediye Başkanı olmamız halinde Allah’ın izniyle Yuntdağı’na yakışır bir spor kompleksini en kısa zamanda inşa edeceğiz. Ben sporcu bir aileden geliyorum. Babam sporda 50 yılını doldurduğu için Antalya’da yeni bir ödül aldı. Kardeşimde Hatay’da 2. Lig’de bir maç yönetecek. Bu nedenle spor başta olmak üzere sosyal aktivitelerde hassasiyetimiz oldukça fazla. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise gerçekleşen Futbol Turnuvasının amacının gençleri hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de spor ve kolektif anlayışı aşılayarak sağlıklı bireylerin oluşmasına öncülük etmek olduğunu kaydetti. Yuntdağ Dostluk Futbol Turnuvasına katılımlarıyla destek veren protokol üyeleri maç öncesi futbolcularla günün anlamına uygun olarak toplu fotoğraf çekilirken AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli turnuvaya katılan 9 takıma antrenman topu ve futbol topu hediye etme sözünü vererek atmış olduğu penaltıyla sporun içinden geldiğinin en güzel örneğini verdi.
   

Editör: TE Bilişim