ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında Somaspor’dan renklerine bağladığı gurbetçi oyunculardan Tufan Kelleci, sezona müthiş bir başlangıç yapmış, sağ kanatta etkili futboluyla Hakan Şapçı’nın bankosu olmuştu. Daha sonra Teknik Direktör Levent Eriş’in de jokeri olan Tufan, sezonun ilk yarısının bitimine üç hafta kala idmanda talihsiz bir sakatlık yaşamış, formasından aylarca uzak kalmak durumunda kalmıştı. Sol dizi dönerken, çapraz bağı kopması şüphesiyle tedavi altına alınan Tufan için ameliyata gerek duyulmayacağının doktorlar tarafından açıklanması, yüreklere su serpmişti. Aylar sonra ilk kez Büyükşehir idmanında yer alan Tufan, sahalara döneceği günü iple çekiyor.

“İYİLEŞME SÜRECİM HIZLI GEÇİYOR”

Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren başarılı oyuncu, ligin bitimine 3-4 hafta kala tam anlamıyla sahalara geri dönüş yapabileceğini söyledi. 1 ay içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağını kaydeden Tufan Kelleci, “Sanılandan daha kısa sürede iyileşiyorum. Çok şükür, her şey yolunda gidiyor. Dönüşüm muhteşem olacak. En kısa sürede hazır olup takımıma Play-Off yolunda katkı sağlamak istiyorum” dedi.

“YENİDEN YÜKSELİŞTEYKEN SAKATLIK GEÇİRMEK ÇOK ÜZDÜ”

Çok genç yaşta Gaziantepspor’a geldiğini hatırlatan gurbetçi oyuncu, “Sakatlık bir futbolcu için gerçekten başa bela. Allah hiçbir futbolcuya sakatlıklar vermesin. Ameliyat olmadım, buna da şükür. Daha da kötüsü olabilirdi. Somaspor’dan sonra Büyükşehir’e gelerek kariyerime yeni bir sayfa açmıştım. İyi ki de buraya gelmişim. Burada sıcak bir ortam var. Sadece çok iyi bir sezon geçiriyorken, sakatlık geçirmek beni çok üzdü. İnşallah bu zor dönemi atlatıp sahalara daha güçlü dönüş yaparım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim