Kaybettiği önemli puan kayıplarıyla zirve yarışından uzaklaşan Donatımspor, son kozunu Saruhanlı Belediyespor karşısında oynadı. Yeşil-Beyazlılar, ağır zeminde kazanamadı; ama iyi mücadelesiyle haftanın takımı oldu. Lider Sotes ile takipçileri Kırkağaç ve Horozköy, bu hafta fire vermedi.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda 13. Hafta maçları tamamlandı. Grupta haftanın en dikkat çekici maçında lider Sotesspor’un en yakın takipçisi Saruhanlı Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Donatımspor ile golsüz berabere kaldı. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan maçta çamur deryasını andıran zeminde kazanan çıkmadı. Futbolcuların skoru değiştirmek için gösterdikleri tüm çabalar, sonuçsuz kaldı. Bu sonuçla Saruhanlı zirvede yara alırken, ligde zor günler geçiren Donatımspor’da iyi oyunuyla ligin en formda ekibine çelme taktı; ancak zirvede rakiplerinin de kazanmasıyla şampiyonluk umutlarını büyük oranda yitirdi. Grupta lider Soma Sotesspor, İstasyongücü engelini zor da olsa aşmayı bildi.

KIRKAĞAÇ’I OKAN KURTARDI

Grupta zirvenin yakın takipçisi Kırkağaç Acaridmanspor ise ligin dirençli ekibi Sanayispor’u yeni transferi Okan’ın 75. dakikada attığı golle yenerek çok önemli bir üç puan daha aldı. Tecrübeli stoper, attığı golde klasını konuşturdu. Horozköyspor, haftalardır kazanamayan İl Özel İdarespor’u Hamza ve Kubilay’ın golleriyle geçip zirve yürüyüşünü sürdürdü. Haftalardır fırtına gibi esen Hilmi Bozkurt’un Muradiye’si ise geçen hafta olduğu gibi bu haftada 6 attı ve Donatımspor ile puanları eşitledi.

13. HAFTA SONUÇLARI

Sotesspor 1-0 İstasyon Gücü
Saruhanlı Bel 0-0 Donatımspor
Horozköyspor 2-0 İl Özel İdare
Acar İdman 1-0 Sanayispor
Muradiye Bel 6-0 Halitpaşa Bel.

 

14. HAFTA PROGRAMI
 

Sanayi-Muradiye Bel
Saruhanlı Bel-Acar İdman
Halitpaşa Bel-Horozköyspor
İl Özel İdare-Sotesspor
Donatımspor-İstasyongücü

 

Editör: TE Bilişim