BAL ve Süper Amatör Lig takımlarının peşinden koştuğu Arçil lakaplı tecrübeli stoper Murat Çevik, artık Donatımspor forması giyecek. Yeşil-Beyazlılar, bir transfer daha yapmayı planlıyor

Manisa Süper Amatör Lig A Grubu’nun ilk yarısında 16 puanla 3. sırada tamamlayan Donatımspor, ara transfer döneminde birçok takımın peşinden koştuğu stoper Murat Çevik’le anlaşma sağladı. İl Özel İdarespor’da başarılı maçlar çıkaran Arçil lakaplı Murat, ikinci yarıda Donatımspor’un başarısı için ter dökecek.

“ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU ALDIK”

Donatımspor Antrenörü Metin Taşkın, Murat Çevik’i alarak çok önemli bir transfere imza attıklarını belirterek, yaptıkları transferle güçlerine güç kattıklarını söyledi. Çok yönlü bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerinin altını çizen Taşkın, “Arçil’in kalitesini bilmeyen yok. Uzun süren bir istikrarı var. Yakından tanıdığımız bir oyuncuydu. Sadece stoperde değil orta sahada da oynayan bir oyuncu. Hayırlı olsun. Bulabilirsek bir transfer daha yapmak istiyoruz. Bulamazsak transfer olsun diye transfer yapmayacağız” dedi. Taşkın, Horozköyspor’la oynayacakları kritik maçta üç puana kenetlendiklerini de sözlerine ekleyerek, “Her iki takım açısından da stresi yüksek bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim