Manisa Büyükşehir Belediyespor, Tokatspor’la Mümin Özkasap Stadı’nda cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Cumartesi günü oynanacak olan maç öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Devrim, rakiplerinin son sırada yer almasının maçın kolay geçeceği anlamına gelmeyeceğini dile getirdi. Deplasmanda ellerinden kaçırdıkları Darıca Gençlerbirliği maçını unuttuklarını ancak hatalardan da ders çıkaracaklarını ifade eden teknik direktör Levent Devrim, “ Şimdi önümüzde zorlu bir Tokatspor maçı var. Bu saatten sonra her maç zor. Tokatspor’un ligdeki konumu belli. Ligde sonuncu sıradalar ama bu onların kötü takım olduğunu yada bizim için kolay maç olacağı anlamına gelmez. Biz aynı ciddiyetle maça hazırlanıyoruz. Zor bir maç olacağını biz biliyoruz. Maçı kolaylaştırmak bizim elimizde. Sahanın içerisindeki duruşumuz, oynayacağımız oyun, vereceğimiz mücadele maçı kolaylaştıracak. Tokatspor maçını kazanıp ardından deplasmanda oynayacağımız Menemen Belediyespor maçına daha güvenli bir şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.
“ Manisa Büyükşehir BelediyesporTürk Futbolunda Konuşulmaya Başlandı”
Deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Darıca Gençlerbirliği maçının ardından rakip takım futbolcularının büyük sevinç yaşamasıyla ilgili olarak da düşüncelerini açıklayan teknik direktör Levent Devrim, “ Bu gayet normal çünkü Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı iyi bir futbol takımı. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü her geçen Türk futbolunda adını iyi bir şekilde hissettirmeye başladı, konuşulmaya başlandı hem kulüp olarak hem de futbol takımı olarak. Sevinmeleri normal iyi bir takıma karşı beraberlik aldılar. Herkesin kendine göre bir hedefi var. Herkese saygı duymak lazım” ifadelerini kullandı.
“ Kadromda Yer Alan 27 Futbolcuda Çok Değerli”
Sezon başından bu yana sakatlıklar konusunda yaşanan şanssızlıklarla ilgili sorulan soruya da yanıt veren teknik direktör Levent Devrim, “
Bizim şu anda 27 tane futbolcumuz var. Bir defa biz 27 futbolcumuza da çok güveniyoruz, inanıyoruz. Güveniyoruz ve inanıyoruz ki şu anda kadromuzun içerisindeler. Sakatlık konusunda ise belirttiğiniz isimler gerçekten önemli oyuncular. Daha doğrusu lider oyuncular. Cem ve Yaser özellikle bizim ileri uçta sezon başı planlamamızda ön tarafta birçok sıkıntımızı çözecek oyunculardı. Futbolun içinde bunlar var. Cem’den sezon başından bu yana yararlanamıyoruz. Yaser çok büyük şanssızlıklar yaşıyor. Onlarda inşallah aramıza döneceklerdir. Yavaş yavaş iyileşiyorlar. Kürşat tam olarak aramıza dönemedi.Umut Sönmez’de bir sakatlık yaşamıştı. Hüseyin Cihan Avcu yeni yeni toparlanıyor. Bu futbolcularımızda aramıza katılınca daha kaliteli takım olacağız, daha iyi ir kadro olacağız. Ancak dediğim gibi bizim takımımızda 27 tane çok değerli oyuncu grubu var. Bu oyuncuların hepsinden biz faydalanıyoruz. Bu oyuncularda ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah onlarında aramıza dönmesiyle dediğiniz gibi tam kadro olarak ligimize devam edeceğiz” sözlerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim