Üst üste deplasmanda oynadığı Etimesgut Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu maçlarını kaybettikten sonra Pendikspor’a karşı çok kritik bir 90 dakikaya çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırarak üzerindeki kara bulutları dağıtmayı başardı. Teknik Direktör Levent Devrim, psikolojik olarak çok zorlu bir 90 dakikayı puan kaybı yaşamadan geçtiklerini söyleyerek, “ Maça iyi başladık. Henüz ilk dakikalarda girdiğimiz yüzde yüzlük bir net gol pozisyonu vardı. İki topumuz direkten döndü, iki penaltımız verilmedi. Önümüzde şimdi Bandırmaspor’la deplasmanda oynayacağımız zorlu bir 90 dakika var. Şimdi bu maça konsantre olacağız” dedi.
“Deplasmanda iki maçı kaybetmemiz takım üzerinde baskı yarattı” 
Deplasmanda mağlup oldukları Etimesgut Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu maçlarının takım üzerinde biraz baskı yarattığını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Aslında maç öncesinden başlamak lazım. İki deplasman maçından puansız dönmemiz takım üzerinde biraz baskı oluşmasına neden oldu. Takım üzerinde birazda güvensizlik oluştu. Çünkü biz kazanmayı çok isteyen ve konsantre olan bir takımız. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Tarsus İdman Yurdu maçında mağlubiyeti hak etmemiştik. Bu maçta çok gol kaçırmıştık” dedi.
“Pendikspor maçında iki penaltımız verilmedi” 
Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştıkları Pendikspor maçına baskı altında çıktıklarını ifade ederek sözlerini tamamlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Pendikspor maçına biraz baskıyla çıkmıştık. Aslında maça da iyi başlamıştık. Maçın başında girdiğimiz net gol pozisyonumuz vardı. Biraz stres vardı takım üzerinde. Futbolcularım saha içinde yapmak istediklerinde bazen sıkıntı yaşadılar. Pas hatalarını zaman zaman biraz fazla yaptık. Ama bu tür maçlar böyle maçlar. Maçın geneline bakarsanız maçı forse eden, tempoyu arttıran bizdik. İki topumuz direkten döndü, iki penaltımız verilmedi. Girdiğimiz sayısız gol pozisyonları var. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok karakterli bir takıma sahibiz zaten. Aslında psikolojik olarak zor olan bir maçı kazandık. İnşallah istikrarı yakalarız. Önümüzde bir Bandırma maçı var. Şimdi bu maça konsantre olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim