6 haftadır mağlup olmayan Bayburt GÖİ karşısında alınan 3-1'lik galibiyetle en yakın rakibine 7 puan fark atarak şampiyonluk yarışının daha başlarında iyice öne geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor'da özgüven tavan yaptı. Hem taraftar hem takımda Beşiktaş'ın 13 maçlık galibiyet rekorunu kırma düşüncesi bulunurken, Levent Devrim Bergama maçına temkinli yaklaşıyor. Oyuncularını rehavete girmemeleri için uyaran Devrim, Bayburt'ta sarı kart cezasına giren Emir ve Mehmet'in yerine kullanacağı oyuncuları arıyor. 
SAVUNMA 4'LÜSÜ SORU İŞARETİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor'da sezon başından beri banko oynayan 2 oyuncudan Emir'in alternatifinin bulunması kolay görünüyor. Normalde Kürşat- Emir- Umut 3'lüsüyle oynayan yeşil beyazlılar, Umut'un 2 haftadır sakat olmasından dolayı farklı rotasyonlarla çıkıyordu. Son maça orta sahada Kürşat- Emir- Kaan 3'lüsüyle başlayan Levent Devrim'in Umut'un kadroya dönmesiyle beraber bu 3'lüde sadece Emir-Umut değişimi yapması bekleniyor. Olcay Turhan'ın orta sahada alternatif isim olmasını isteyen Devrim, tecrübeli oyuncuyu bu sezon her maçta olduğu gibi Bergama maçında da oyuna sonradan dahil etmeyi planlıyor. Belediye'de asıl kafaları karıştıran kısım stoper sıkıntısı oldu. Ufukhan'la beraber iyi bir sezon geçiren Mehmet Kuruoğlu, sarı kart cezasından ötürü bu maçta forma giyemeyecek. Mehmet'in yerine oynayabilecek kısıtlı oyuncusu bulunan Belediye'de, formayı giyecek isim merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon çapraz bağlarından olduğu ameliyattan daha tam anlamıyla kurtulamayan ve daha 18 kişilik kadroda yer almayan Semih Durmuş'un bu maçta da riske edilmesi beklenmiyor. Bu koşullarda akıllara sadece Alper Sürücü geliyor. Geçtiğimiz sezon yine şanssız bir sakatlık yaşayarak forma şansı bulamayan Alper'in de maç eksiğinin bulunması Levent Devrim'i düşündürüyor. Sol bekte harikalar yaratan Erhan'ın stoperde de oynama yeteneğinin olduğu öğrenilirken, tecrübeli çalıştırıcının farkılı bir rotasyonla sahaya çıkacağı tahmin ediliyor. Bilal'in de sakatlığının artık geçmesi bu ihtimali güçlendirse de, Levent Devrim daha bir karara varmış değil. 
ÇAĞRI'YLA HARUN SEVİNDİRDİ
Bayburt deplasmanında ortaya çıkan futbol 2 oyuncunun da şans eseri önünü açmış oldu. Bu sezon daha ligde forma fırsatı bulamayan Harun Şanlı, Mehmet Yılmaz'ın sarı kart cezalısı olduğundan dolayı kadroda yer bulurken, 2. yarını başında Cihan'ın yerine oyuna girerek bu sezon ilk kez ligde forma giydi ve iyi bir performans sergiledi. Sezon başı Fenerbahçe altyapısından transfer edilen sol bek Çağrı Giritlioğlu da 85. dakikada Kürşat'ın yerine oyuna girerek bu sezon kupadan sonra ilk kez forma giymiş oldu. 2 sezondur sadece kupa maçlarında eşleştiği Bergama Belediyespor' maçında tek hedef kupadaki 2-0'lık mağlubiyeti unutturmak olurken, tüm takım galibiyet serisindeki 9. halkayı da takıp, rakipleriyle arasındaki farkı da açmaya odaklanmış durumda. 

Editör: TE Bilişim