Manisa Büyükşehir Belediyespor’da PFDK’ya sevk edilen teknik direktör Levent Devrim’in kaç maç ceza alacağı bugün belli oluyor. Ofspor maçının hakemi Sezer Yalçın’a hakaret etmemesine rağmen tribüne yollanan Levent Devrim’in savunmasını yaptı. Hakaret içermeyen sözler söylemesine rağmen PFDK’ya sevk edilen Devrim’in kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu.
HAKARET ETMEDİ PFDK’YA SEVK EDİLDİ
Spor Toto 3.Lig 1.Grupta zirveye ambargo koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Ofspor maçının yakınları devam ediyor. Galibiyet serisini Ofspor karşılaşması ile 5 maça çıkaran yeşil-beyazlılarda teknik direktör Levent Devrim’in PFDK’ya sevk edilmesi sonucu çıkacak karar merakla bekleniyor.
DEVRİM; "ADALETLİ BİR KARAR BEKLİYORUM”
İstanbul bölgesi hakemi Sezer Yalçın’ın raporu doğrultusunda "Sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 16.10.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Levent Devrim dün itibari ile savunmasını yaptı. Hakem Sezer Yalçın’a hareket etmediğini vurgulayan Levent Devrim; “Savunmamı yaptım. İnşallah adaletti bir karar verilir. Benim söylediklerim çok net ve hakaret içermiyordu” dedi.
“HAKARET ETMEDİM”
Manisa Büyükşehir Belediyespor- Ofspor maçının İlk yarısının bitiminde Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim Sezer Yalçın'la diyaloğa girmiş ve tribüne gönderilmişti. Maçın hakemi Sezer Yalçın’a hakaret etmediğini vurgulayan başarılı teknik adam Levent Devrim; " Devre arasına girerken maçın hakemi Sezer Yalçın'a; 'Verdiğin kararlar ile çelişiyorsun. Biraz daha dikkatli olalım hocam' dedim. Yalçın'da beni tribüne gönderdi. Ne bir hareket var ne de bir küfür.” dedi.
ŞENOL GÜNEŞ 1 MAÇ CEZA ALMIŞTI
Öte yandan Fenerbahçe- Beşiktaş maçında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in maçın hakemi Ali Palabıyık’a küfür etmesi yayıncı kuruluşun kamerasına takılmasına rağmen Şenol Güneş’e 1 maç ceza verilmişti. Şimdi Devrim'in alacağı ceza merak ediliyor. 

Editör: TE Bilişim