Dev Adamlar Gemlik’ten Galibiyetle Dönüyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, final grubu 5. maçında deplasmanda Gemlik Basketbol takımını 68-77 mağlup etti. Omay, Umut ve Recai, attıkları 15’er sayıyla takımın en skorer oyuncuları oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu 5. maçında Gemlik Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi. Gemlik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri Bora Çaylan ve Gökmen Aytaç da izledi. Maçın ilk periyodunda rakibine karşı hızlı hücumlara çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu seti 10-23 önde bitirdi. İkinci periyotta Gemlik aradaki farkı kapatmaya başladı. Rakibinin hücumlarda sayı üretmesine izin veren Manisa Büyükşehir Belediyespor son saniyelerde bulduğu sayılarla ikinci periyodu 32-37 önde bitirdi. Maçın üçüncü periyodu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu her iki takımda hızlı hücumlara çıkarak sayı buldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor bulduğu üçlüklerle sayı farkını tekrar çift haneli sayılara çıkardı. Periyodun bitimine 1 saniye kala İlker’in 3’lüğü farkı 14 sayıya çıkardı ve üçüncü periyot 45-59 Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. Maçın son periyodunda Gemlik Basketbol takımının hatalarını da iyi değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor maçtan 68-77 galip ayrıldı. 
Umut, Recai ve Omay Yıldızlaştı
Kıran Kırana geçen mücadelede Manisa Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular Recai, Omay ve Umut 15’er sayı üreterek takımın en skorer oyuncuları oldu.
Şıktaşlı; “Başaracaksınız buna inanıyoruz”
Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulu üyeleri Bora Çaylan ve Gökmen Aytaç maç sonunda soyunma odasına gelerek oyuncuları tebrik etti. Takımın başarılı oyuncusu Çağıl Topbaş Cuma günkü antrenmanda burnuna aldığı darbe nedeniyle maçta oynamadı.

Maç: Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu Karşılaşması
Salon: Gemlik Spor Salonu
Hakemler: Mehmet Onur Sönmez, Burak Yılmaz, Mesut Çınar
Gemlik Basketbol: Gökhan, (13)Cihan, (15)Burak, (1)Serdar, (10)Cem, (9)Mert, (4) Oğuzhan, Hüsnü, (7)Ali,(9)Berkay
Baş Antrenör: Fatih Elbaş
Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker, (9) Selahattin, (5) Zafer, (1) Melih, (3) Çağıl,Omay,(15) Recai, (15) Enis,(2) Cihad,(8) Umut,(15) Mustafa,(2) Okan,(2)
1.Periyot: 10-23
2.Periyot 32-37
3.Periyot 45-59
4.Periyot 68-77

Editör: TE Bilişim