Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, bugün Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 91-73 mağlup etmeyi başardı.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde 32 puanla zirvenin sahibi olan ve son 5 maçını kazanmayı başaran temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, bugün Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini 91-73’lük skorla geçerek 34 puana yükseldi ve zirvedeki yerini korumayı başardı. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda büyük bir taraftar desteğini arkasına alarak çıktığı maçta rakibini özellikle ilk 3 setteki başarılı oyunuyla rakibini mağlup etmeyi başaran Dev Adamlarımız maç sonrasında ayakta alkışlandılar. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve çok sayıda basketbol sever izledi.
Başa Baş Bir Mücadele İle Başladı
Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan mücadele başa baş bir mücadele ile başladı. Maçın ilk bölümlerinde skorda 11-10 Manisa Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü oluşurken, temsilcimiz ilk periyodu 16-12 önde bitirmeyi başardı. Özellikle maçın ikinci periyodunda attığı üçlüklerle rakibi karşısında üstünlüğünü hissettirmeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci periyodu ise 28-14 önde bitirdi. Üçüncü periyodun başında mücadelede 30 sayı farkla öne geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha sonra oyun kontrolünü rakibe kaptırınca fark 10 sayıya kadar indi. Ancak daha sonra yeniden oyun kontrolünü eline alan ve rakip potada sayılar bulmaya başlayan Yeşil Beyazlı temsilcimiz son periyodu  17-27 kaybetmesine rağmen  salondan 18 sayı farkla 91-73 galip ayrılmasını bildi.
Üst Üste 6. Galibiyetini Almayı Başardı
Ligde son yenilgisini Fethiye deplasmanında alan ve bu maçı ardından oynadığı Gemlik Basketbol, Edirne Belediye Edirne Spor, UPS Spor, Erzurum BŞB Gençlik ve Mamak Bld Yeni Mamak Spor maçlarını kazanmayı başaran temsilcimiz, bugünde İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini aşarak 6’da 6 yapmayı başardı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor: 91
İzmir Büyükşehir Belediyespor: 73
Salon: Çok Amaçlı Spor Salonu
Hakemler: Orçun Akgül, Sinan Ertekin, Serdar Saraç
Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker Türel, (1), Selahattin Akyol, (1), Zafer Sezer Alp, Melih Sevda, ( 16), Çağıl Topbaş, ( 14), Onay Yıldırım, (9), Recai Öztürk, ( 18), Enis Bayrak, (9), Cihad Şahin, (4), Umut Geçen, (7), Mustafa Ünlü, (6), Okan Özpamir (6)
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak
İzmir Büyükşehir Belediyespor: Orhun Güngören (4), Erhan Taşlı, (19), Hasan Özay Tabak, Yiğit Emre Mirza, (11), Burak Atasever, (16), Emre Pişkin, Sinan Mete Taygan, Ateş Özkaraduman, (7), Feyyaz İrdel (8), Necabeddin Sivri ( 3), Berkay Dirier (5), Tamer Gürpınar
Baş Antrenör: Mustafa Ağme
1.Periyot: 16-12
2.Periyot: 28-14
3.Periyot: 30-20
4.Periyot: 17- 27
Maçın Sonucu: 91- 73 
Editör: TE Bilişim