Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı final grubu 11.hafta mücadelesinde Bursa temsilcisi Finalspor ile karşı karşıya geldi. Final Okulları Spor Salonunda oynanan maçı, Kulüp Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı izledi. Maçın ilk periyodunda her iki taraf hücumlarda karşılıklı sayılar buldu. İlk periyodu Finalspor 11-8 üstün bitirdi. Maçın ikinci periyodunda hücumlardan boş dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Finalspor’un sayı üretmesine izin verdi ve ikinci periyot Finalspor’un 25-21 üstünlüğü ile geçildi. Üçüncü periyotta kıran kırana geçen mücadelede her iki takımda birbirine üstünlük kurmak için hücumlarını arttırdı. Manisa Büyükşehir Belediyespor farkı 4 sayıya kadar düşürse de Finalspor son atışlarında isabet yakaladı. Üçüncü periyot Finalspor’un 40-34 üstünlüğü ile geçildi. Maçın son periyodunda Manisa Büyükşehir Belediyespor ürettiği sayılarla sayı farkını hep yakın tutsa da Finalspor hızlı ataklardan boş dönmedi ve maç Finalspor’un 66-53 galibiyeti ile bitti.
Maç: Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu 11.hafta mücadelesi
Salon: Final Okulları Spor Salonu
Hakemler: İbrahim Altıntaş, Serdar Saraç, Salih Arda Unul
Finalspor: Umar(2), Serhad, Onur, Mete(4) Doğancan(9), İsmail, Alparslan(14), Cahit(6), Çağlar, Orhan(7) Polat(12), Oğulcan(12)
Baş Antrenör: Levent Erdoğan
Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker(7), Selahattin(2), Zafer(3), Melih, Çağıl(8), Omay (12), Recai (12), Enis, Cihad(2), Umut(5), Mustafa(2), Okan
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak
1.periyot: 11-8
2.periyot: 25-21
3.periyot: 40-34
4.periyot: 66-53

Editör: TE Bilişim