Maddi sorunlar nedeniyle gençleşmeye giden Grandmedical Manisaspor’da gençlerin neredeyse tamamına forma şansı gelirken, kaleci Deniz Çörtlen’e forma şansının bir türlü verilmemesi, dikkatlerden kaçmıyor.

GÖKTUĞ’UN ARDINDA O VARDI
Sezona Emrullah Şalk ve Göktuğ Bakırbaş’ın ardında üçüncü kaleci olarak başlayan Deniz, devre arasında Emrullah’ın ayrılmasıyla ikinci kaleciliğe terfi etmişti. Elazığspor deplasmanı öncesinde yaşanan otobüs yolculuğu krizi nedeniyle Göktuğ’un maça gitmek istememesi, teknik direktör Aytekin Viduşlu’nun takımdan ayrılmasının ardından kaleyi koruyacağı tahmin edilen genç file bekçisi, kalenin U21 Takımı kalecisi Zafer Görgen’e emanet edilmesiyle kulübeden yine çıkamadı.

SON ÜÇ MAÇTA 16 GOL
Elazığ maçının ardından Göktuğ’un kiralık olması göz önüne alınarak, bu oyuncudan kale alınırken, Manisaspor, Görgen’le çıktığı son üç maçta kalesinde tam 16 gol gördü. Elazığspor’a deplasmanda 8-1, Adana Demirspor’a 2-1 ve son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 6-1 mağlup olan Manisaspor, sadece 3 gol atabildi. Ligin bitimine üç maç kaldı ve takım arkadaşlarının aksine 1 dakika dahi şans bulamayan Deniz’in ne zaman kaleye geçeceği ise belirsizliğini koruyor.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim