Teknik Patron Tahir Karapınar ve kurmaylarının pür dikkat takip ettiği gurbetçilerden 6’sı performanslarıyla öne çıktı. Oberhausen'den Kudret Kanoğlu, Düsseldorf'dan Talha Demir, Tayfun Uzunlar, Justin Hertel, Hilden03'ten Emrah Çavdar, Buderich'den Enes Öz isimleri ilk etapta öne çıktı. U21 Takımı ile oynanan maçta etkili bir performans çizen bu isimler, Karapınar’ın gözüne girdi. Ancak Karapınar’ın son kararı vermek için birkaç gün daha denemeye devam edeceği kaydedildi. 11 futbolcudan 3-4 ismin takıma kazandırılması bekleniyor.

MUHARREMOĞLU: “HEPSİNE KEFİLİM”

Almanya’da futbolcuları tespit eden eski futbolculardan Tahsin Muharremoğlu, oyuncularla ilgili ilk tepkilerin olumlu olduğunu ifade ederek, “Hepsine kefilim. Hem karakterlerine hem de yeteneklerine. Her şeylerine imzamı atarım. Bu çocukları isteyen kulüpler de var. Ama önceliğimiz Manisaspor. 5 ismin banko A takım kadrosunda olacağına inanıyorum” dedi.

SUBASİC, GÖKHAN SAZDAĞI, METİN YÜKSEL, EREN AYDIN

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bucaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Ordusporlu golcü Subasic’e kanca atan Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, geçen sezon Turgutluspor'da kiralık oynayan ve genç Gökhan Sazdağı’nı da Fenerbahçe'den istedi. Transferde Ersun Yanal’ın yardımcısı Niyazi Eniseler’in rol oynadığı kaydedildi. Manisaspor’un ayrıca Altay’dan orta saha oyuncusu Metin Yüksel’le de anlaştığı Bu arada 2009-11 yılları arasında iki sezon siyah beyazlı formayı giyen ve geçen sezon Sivasspor'da oynayan sol bek Eren Aydın'ın da yönetime haber gönderdiği açıklandı.

Haber: Mustafa Tatlı

 

Editör: TE Bilişim