Haber: Hakan AGAR
Yılı Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı Ümraniyespor mağlubiyetiyle kapatan Akhisar Belediyespor, ligde yükselişte olmanın keyfini sürüyor. Salı günü kampa girecek olan Akigo'da, Trabzonspor'dan sezon başında alınan Özer Hurmacı, açıklamalarda bulundu. Akhisar'ın daha iyi olacağını belirten Hurmacı, şunları söyledi;
"KULÜP İÇİNDE GÜZEL BİR ORTAM VAR"
Takımından çok memnun olduğunu, daha da iyi olacaklarını belirten Özer: “Akhisar’a gelmem transferin son gününde gerçekleşti. Transferin son gününde bana kapılarını açtılar. İyi şeyler duydum burayla ilgili. Gerçekten güzel bir ortam var kulüp içerisinde. Ve bu da sahaya yansıyor. Stresten ve baskıdan uzak, yeteneklerimi daha rahat bir şekilde sergileyebileceğim bir yer gibi duruyordu. Tolunay hocanın gelişiyle birlikte top oynamaya çalışan, topu ayağında tutan bir Akhisar var. İnşallah daha iyi olacağız.”dedi.
"İYİ BİR GOLCÜ VE İYİ BİR KARAKTER"
Takımın golcü oyuncusu Hugo Rodallega'nın çok yetenekli olduğunu belirten Özer: “Hugo inanılmaz yetenekli bir oyuncu. Oynadığım en iyi santrforlardan biri. Fenerbahçe’deyken Niang’ı çok beğenirdim. Rodallega’yı da ona benzetiyorum. Çok iyi bir golcü ve iyi bir karakter. İnşallah kalır ve uzun yıllar oynarız. Savunmanın arkasına koşular yapabilen, çabalarıyla skora etki yapan, çok fazla opsiyonu olan bir santrfor. Takımdaki aile hissiyatının onda toplanması bizim için gurur verici. Yabancılar bu hissiyatı aldığı zaman daha iyi oluyor.” dedi.


 
Editör: TE Bilişim