ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig’in 10. haftasında Narlıdere deplasmanında Teknik Direktör Hakan Şapçı ile kadro tercihi konusunda fikir ayrılığına düşen başarılı kanat oyuncusu Cüneyt Turan, süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Üç hafta takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün’le görüştükten sonra Şapçı ile bir araya geldi. Şapçı’dan özür dileyen Cüneyt, uzun bir aradan sonra affedildi.

“HATALIYDIM”

Somaspor ve Atillaspor beraberliklerinin takım üzerinde büyük baskı ve strese neden olduğunu belirten Cüneyt, tüm bunların Narlıdere deplasmanında kadro dışı kalmasına sebebiyet verdiğini belirtti. “Kazanamamanın verdiği stresten dolayı maç öncesinde kadro tercihleriyle ilgili sıkıntı yaşadık” diyen Cüneyt, “Geçen sezon ki acı sondan sonra bu sezon bizden mutlak başarı bekleniyor. Soma ve Atilla maçları berabere bitince üzerimize yük binmişti. Stres yaptım. Narlıdere maçı öncesinde hocamla fikir ayrılığına düştük. Benimle ilgili kararına uymadım. Hatalıydım. Hem başkanımızdan hem de hocamızdan özür diledim” dedi.

“TEKLİFLER VAR AMA…”

Şampiyonluğa oynayan birçok BAL Ligi ekibinden teklif aldığını ifade eden Cüneyt, “Bazı teklifler var ama ben Büyükşehir Belediyespor’un oyuncusuyum ve bu takımın bir parçasıyım. İkinci yarıda takımıma faydalı olmaya konsantre oldum. Bu sezon arzuladığımız şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim