Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi’ye ilçe başkanı Engin Yüksel,Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ,Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener,parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Yunus Emre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Recep Çınar bey bizim uzun yıllardır dostumuz. Bizi ağırladıkları için kendisine, yönetimine ve kooperatif çalışanlarına teşekkür ediyorum. Recep bey ve Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi çok önemli bir kitleyi temsil ediyorlar. Bundan dolayı kendilerinin desteğini istemek için ziyarette bulunduk.” dedi.

Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise; “Sayın Mehmet Çerçi beyin ziyareti bizi çok mutlu etti. Benim ailemin büyük bir kısmı Yunus Emre ilçesinde ikamet ediyor. Ben uzun yıllardır Mehmet beyi tanıyorum ve çok sevdiğim iyi de görüştüğüm bir kardeşimdir. Kendisinin Yunusemre ilçesi için bir şans olduğunu düşünüyorum ve inşallah başaralı olacağına inanıyorum.” diye konuştu.   

Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi ziyaretinin ardından Manisa Ziraat Odası’nı ziyaret eden Çerçi, burada da ilgi ile karşılandı. Manisa Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Çerçi; “Yunusemre belediye başkan adayı olarak değişik sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ziraat Odası da çiftçimiz ve bizim için önemli bir merkez. Ziraat Odası yıllardan beri çalıştığımız ve istişare ettiğimiz bir kuruluştur. Ziraat Odamızın değerli fikirleri ile ilgili hep istişare halinde olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yunusemre ilçesinin Manisa’nın en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Çerçi; “Organize sanayi bölgesi, orta ölçekli sanayi ve Celal Bayar Üniversitesi gibi büyük kuruluşlar bizim sınırlarımıza bağlı, ilçemizle ilgili proje ekibimiz tüm hızıyla çalışıyor ve bu projeleri yakın zamanda göreceksiniz.” dedi.

Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman şunları söyledi: “Öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. İnsandan daha değerli bir şey daha yoktur. Mehmet Bey tecrübeli ve alt yapısı güçlü olan bir siyasetçidir. Yunus Emre ilçesinde yapacağı projelerle hem üreticiye hem de tüketiciye yönelik güzel işler yapacağına düşünüyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Mehmet Bey olmak üzere ilçe başkanı Engin Yüksel ve ekibinize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Editör: TE Bilişim