AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Horozköy Mahallesi’nde seçim irtibat bürosunda mahalleli vatandaşlar ile buluştu.
Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği programa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, şehir meclis adayları ve parti yöneticileri katıldı.
Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyleyen ilçe Başkanı Engin Yüksel, “Gittiğimiz her yerde büyük kalabalıklar ve sevgi ile karşılaşıyoruz. Bu sevginin asıl sebebi, Dünya’ya rest çeken, mazlumların lideri, Davos Fatih’i Recep Tayyip Erdoğan’dan dolayı olduğu söyleyen Yüksel, hem büyükşehirde hem de iki yeni ilçemizde seçimleri kazanarak, büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın başını öne eğdirmeyeceğiz’’ dedi.
Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi, ziyaret ettikleri her yerde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandıklarını, seçimleri büyük bir farkla kanacaklarını dile getirdi. Her işin başında samimi olmak gerektiğini vurgulayan Çerçi, ''Bizim seçkinci bir anlayışımız ve yahut insanları ötekileştirme anlayışımız hiç bir zaman olmadı. Fatih ve Cumhuriyet mahallelerinin ciddi sorunları olduğunu biliyoruz. Bu sorunları seçimden hemen sonra muhtar ve vatandaşımızla istişare ederek çözeceğiz derken vicdanınızda temiz şeyler varsa dilinizden de bunlar çıkar’’ dedi.
“BİZİM PROJELERİMİZ VE VİZYONUMUZ DİĞER PARTİLERLE MUKAYESE EDİLEMEZ”
Sosyal belediyecilik manasında yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söyleyen Çerçi, “Bir şehirde garibanı, kimsesizi, yoksulu korumak muhafaza etmek bizim önemli görevlerimizdendir. Bizim projelerimiz ve vizyonumuz diğer partilerle mukayese bile edilemez” dedi.
“Buradaki sıkıntıları İktidarIn ve Büyükşehir’in gücü ile sadece biz çözeriz diyen” Çerçi, şöyle konuştu: “Milletimizin zaten AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan başka da umudu yok. Toplum ve kamuoyunu arkamıza alarak bu güç ile beraber milletimizin de gücünü alarak çözecek tek siyasi alternatif AK Parti’dir.”
Vatandaşların sorularını yanıtlayan Çerçi yoğun ilgi altında vatandaşlarla fotoğraf çektirerek seçim bürosundan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim