FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ak Partili Mehmet Çerçi kamuoyu ve parti içinde seçim çalışmaları yapıyor. Çerçi bugün sabah kahvaltısında Ak Parti Gençlik Kolları üyeleriyle buluştu. Fatih Parkı’nda verilen kahvaltıya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın danışmanlarından Mehmet Büker oruç olmasına rağmen katıldı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Yunus Emre İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Şahzedeler İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, eski il başkanlarından Ramis Şiyak ve Ak Parti gençlik kolları mensupları katıldı.

GENÇLERE ÖĞÜTLER

Mehmet Çerçi gençlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Siz gençlerle bir arada olmaktan mutluyum. Şehzadeler ve Yunus Emre ilçe gençlik kolları başkanları da aramızda. Onlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu bir dava meselesi. Bu ideallerle yola çıktık. Sizde bu ideallerle şehriniz adına, insanlık adına yürüyün. Arkanıza bakmadan yürüyün. Bu idealler mutlaka sizi hedefinize ulaştıracaktır. Biz bu partiyi böyle kurduk. Türkiye’yi bir yerden aldık başka bir yere götürdük.

Sizlerle inşallah bu idealler yolunda büyük işler yapacaksınız. Geleceğimiz sizlere emanet. İşte il başkanı Murat Baybatur ve Berk Mersinli daha önceden gençlik kolları başkanlığı yaptılar. Gençlerin önünü açmak lazım. İdealimiz Türkiye sevdası.

Bu yerel seçimler çok önemli. Türkiye üzerindeki bütün senaryoları bertaraf edecek bir eşik bir dönüm noktası olacak bu seçimler. Biz birçok badire atlattık bunu da atlatacağız.

Yerel seçimin bir başka ayağı da şehirciliktir. Çok güzel, mantıklı, uygulanabilir projelerimiz var. 2009 da bir yol kazası geçirdik. Rakiplerimiz çalışıyor. Onları dikkate almamız lazım. Onları iyi analiz ederek kendimiz onlardan daha iyi organizasyonlar gerçekleştirerek onlardan daha iyi işleri başarmak için yola çıkacağız. Biz hata yapmayalım yeter ki. Bu şekilde çalışırsak büyükşehri de alırız diğer ilçeleri de.

Manisa’yı Birkaç yıl içinde marka şehir yapacağız. Çünkü bizim idolümüz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

Kahvaltının ardından gençler Mehmet Çerçi’ye çeşitli sorular yönelterek projelerle ilgili bilgi istediler. Çerçi de tüm soruları yanıtladı, gençleri bilgilendirdi.  

 

 

 

Editör: TE Bilişim