ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk devreyi 24 puanla 12. sırada bitirdi. Puan tablosunda aşağıda görünse de son üç maçta aldığı seri galibiyetlerle Play-Off hattının sadece 5 puan gerisinde yer alan Yeşil-Beyazlılar, ikinci yarıya umutla bakıyor. Başkan Cenk Ergün, eksik bölgelere yapacakları takviyelerle Play-Off’u kovalayacaklarını söyledi.

“ŞARTLAR BİZİ DEĞİŞİK YERLERE GÖTÜRDÜ”

Başkan Ergün, sezon başında çok iddialı söylemlerde bulunmadıklarını ancak şartların kendilerini değişik yerlere götürdüğünü belirterek, “Kan değişikliğinden sonra uyum ve geçiş süreci yaşandı. Bu geçiş sürecini de ligin sonlarına da doğru atlattığımızı düşünüyorum. Güzel bir hava yakaladık. Bu da son üç maça yansıdı. Oyun olarak belki beklentilere cevap veremedik. Yaşanan talihsiz sakatlıklar var. İki oyuncumuzun çapraz bağlarının kopması, cezalıların fazla oluşu, zaman zaman belimizi büktü” dedi.

“PLAY-OFF’UN 5 PUAN GERİSİNDE OLMAK…”

Play-Off’tan 5 puan geride olmalarının kendilerini ümitlendirdiğini kaydeden Ergün,  yüksek beklentilerin farkında olduklarını ifade ederek, “Yüksek beklenti normal çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisaspor’da yaşadığı bir süreç var. Belediyespor’un son yıllarda elde ettiği başarılar var. 78 maçta 4 kere yenilmesinden dolayı bu sezon öncesi bir beklenti oluştu. Levent Hoca’nın gelmesiyle de o beklenti daha da arttı. Buna ilk etapta bir cevap veremedik. Profesyonel liglerde ligin ilk yarıları biraz daha hafif geçiyor. Rakiplerimizi artık tanıyoruz. Daha çetin bir ikinci yarı olacağını düşünüyoruz. İlk 5 maçı Play-Off yolundaki rakiplerimizle oynayacağız. Eğer bu süreci başarıyla geçebilirsek daha da iddialı konuma gelebiliriz. Etimesgut’u yakalayabilir miyiz? Bizim için ütopik bir hedef olabilir ancak öncelikli hedef olarak Play-Off’u yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

“HOCAMIZ RAPORUNU SUNACAK”

Teknik Direktör Levent Eriş ile hafta içinde bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaklarını sözlerine ekleyen Ergün, “Son 3 maçı kayıpsız geçmek, transfer politikasını muhakkak etkilemiştir. Üç maçlık periyot böyle geçmeseydi bile hocamızın kafasında plan ve program vardı, bizimle de bunu paylaşıyordu. Ortaya çıkan tablo neticesinde yine aynı şekilde plan programı işleyecektir. Ama bizlerde kulübümüzün bütçesine göre hareket edeceğiz. Takımımızda eksik bölgeler var. Elbette transfer yapacağız. 5 oyuncumuz ayrıldı. Sakat oyuncularımız var. Çarşamba veya Perşembe günü hocamızın raporu doğrultusunda oturup toplantı yapacağız. Gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili konuşacağız. Sayın Cengiz Ergün’le birlikte yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim