ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’u çok kritik Mersin İdmanyurdu deplasmanında 5 cefakar taraftar (Mert Üstünkol, Muharrem Dinçer, Hakan Can, Onur Rıza, Mehmet Çınar) destekledi. Otostopla Mersin’e gittiği öğrenilen Tarzanlar, maç sonrasında dönüş yolu için yardım istediği yönetimden ilgi göremeyince ortada kaldı.
BİNLERCE KİLOMETRE CEFANIN KARŞILIĞI BU MU?
İddiaya göre Başkan Abdullah Mergen, İkinci Başkan Hakkı Övünç, Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil, İdari ve Mali İşler Sorumlusu Nurullah Aksöz, Proje ve Yatırımlar Sorumlusu Reşat Oğuz Ege’nin izlediği maç sonrasında taraftarlar, takım otobüsünün bulunduğu bölüme giderek yönetimden dönüş yolu için destek istedi. Ancak gerekli destek gelmeyince taraftarlar, büyük şok yaşadı.
DİNÇER: “NE ARADILAR NE SORDULAR”
Taraftarlardan Muharrem Dinçer, yaşanan süreci anlatarak, “Binlerce kilometre yolu otostopla gittik. Takımımızı destekledik. Maçtan sonra A Takımı ve U21 Takımı’nın otobüsüyle dönmek istedik fakat bu isteğimiz kabul edilmedi. Bir yetkili gelip ‘başkan sizin yol parasını verecek, bekleyin’ dedi. ‘Tamam’ dedik. Orada futbolcular yanımıza geldi, sağolsunlar bizimle ilgilendiler. Uzun bir bekleyişin ardından bir tane yönetici gelmedi ve takım otobüsü gitti. Ne aradılar ne sordular. Bizler de 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği ile temasa geçtik ve dernekten yollanan para ile dönüşü yapabildik. Manisaspor Yönetimi’ni destekleyen grupta olsaydık, belki de uçakla dönmüştük” dedi.

Editör: TE Bilişim