Afyon’da 20-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen8  Süper lig takımının katıldığı bayanlar Futsal turnuvasında C.B.Ü. Kız Futsal takımıFinalde Kocaeli Üniversitesine 3-1 mağlup oldu. 2.olarak büyük bir başarı elde etti. Ve Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Konu ile ilgili olarak C.B.Ü.Futsal Teknik Sorumlusu Doç. Dr. Murat Akyüz ”Öncelikle takımıma, hocalarıma sporcularıma ve rektörüme katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Salon futbolu ülkemizde bayanlarda yeni gelişmekte olan bir branş. OkulumuzdaKonak Bld. spor, Ataşehir gibi kulüplerde forma giyenFutsal Milli Takımında oynayan sporcularımız var Bu başarı  6 aylık bir emeğin sonucunda ortaya çıktı. “dedi.

FİNALLER 2017 YIL HAZİRAN AYINDA
C.B.Ü.Futsal TeknikSorumlusu Doç. Dr. Murat Akyüz finallerin 2017 yılında ve Haziran ayı içerisinde yapılacağını ifade ederek ”Finallerin yapılacağı yer belli değil. Önümüzde uzun bir maraton var. HemÜnilgde mücadelemiz olacak. Hem de hazırlıklarımızı yapacağız. ”dedi

FUTSAL BRANŞINDA BAYAN ÖĞRENCİ ALACAĞIZ
Özel yetenekle Beden Eğitimi Spor Yüksek Okuluna bu yıl özel yetenekle bayan sporcu alınacağını ifade eden C.B.Ü.Futsal Teknik Sorumlusu ve öğretim görevlisi Doç. Dr. Murat Akyüz “Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulumuza inşallah Bayan Futsalbranşından 6 tane daha sporcu alacağız. Bu da takımımıza olumlu katkı sağlayacak Şampiyonaya giderken daha güçlü şekilde gitmiş olacağız. İnşallah başarılı şekilde de ülkemizi temsil edeceğiz. ”dedi.


 
Editör: TE Bilişim