Spor Toto Süper Lig'de 22. haftada evinde İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor'da, teknik direktör Roberto Carlos, Fenerbahçe maçında kazanmayı isteyen takımın kendileri olduğunu vurgulayarak, “Aslında maçı kazanmak isteyen takım kazandı, biz daha aktif ve daha çok pozisyona girdik ve pozisyon aradık. Bunun sonucunda çabalarımızın emeğini aldık ve galip geldik. Maçtaki pozisyonların golle sonuçlanması iyi oldu. Buradan bütün futbolcularımı kutluyorum, gösterdiği emeğin, çabayı ve profesyonelliğin hakkını verdiler. Şimdi artık İstanbul Başakşehir takımına karşı maksimum konsantrasyonu göstermemiz gerekiyor. Başakşehir iyi bir sezon geçiriyor, ama biz de bu hafta iyi hazırlanıp, yeni bir galibiyet almak istiyoruz. Önümüzde 13 maç kaldı, yarısını kazandığımız taktirde, Akhisar Avrupa’da yer alabilir. Ligi 52 veya 53 puan ile bitirebiliriz” dedi. 

VURAL: "BAŞAKŞEHİR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Fenerbahçe maçında jenerik bir gole imza atan Akhisar Belediyespor’un başarılı kanat oyuncusu Güray Vural, yaptığı açıklamada, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "İstanbul’da, üç büyükler ile yaptığımız maçlarda şansımız yoktu bunu da kırmış olduk. Mutluyuz tabi ki, 2’de 2 yaptık. Zaten her zaman söylüyorduk, 13 haftalık kötü bir serüvenimiz vardı ve bir galibiyet bize yeterli diyorduk, tabi ki bunu anlamlı hale getirmek için bu hafta evimizdeki İstanbul Başakşehir maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

ÜNLÜ: "LİGİN EN İYİ TOP OYNAYAN TAKIMINA KARŞI OYNADIK"
Devre arası Konyaspor’dan transfer edilen ve kısa sürede takıma uyum sağlayarak üstün bir performans gösteren defans oyuncusu Tolga Ünlü ise yaptığı açıklamada, “13 maçlık mağlubiyetlik serisinin ardından 2 maçta 6 puan almak bizim için çok önemliydi. Erciyesspor maçında gerçekten iyi oynadık ve kazandık. Fenerbahçe maçında da ligin belki en iyi top oynayan bir takıma karşı oynadık, bizi yordu ama hiç oyun disiplininden kopmadan, şansımızın da yaver gitmesiyle 3 puanı aldık” dedi.
Öte yandan, Koray Arslan ve Sertan Vardar sağ arka adalelerindeki çekme nedeniyle, İstanbul Başakşehir maçında yer almayacağı bildirildi. Douglas, Custodio, Bilal ve Gekas ise takımdan ayrı çalıştı.

Editör: TE Bilişim