Manisaspor her geçen gün uçuruma doğru sürükleniyor. Yönetimindeki istifalarla sarsılan Mergen’in bu yapıyla hem mali hem idari hem sportif anlamda tutunması çok zor. Daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Yapılacak şey net: “Kulübün anahtarlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e vermek.”

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

PTT 1. Lig’e veda ederek 50. yılında küme düşmenin üzüntüsünü yaşayan Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen’in başarısızlıkla dolu yönetim anlayışı, yoğun eleştiri almaya devam ederken, Başkan’ın hiçbir şey olmamışçasına göreve devam etmesi, kulübe gönül verenleri fazlasıyla üzüyor. Başkan’ın bu tavırları kulübün önünü tıkarken, birçok istifayla adeta bölük pörçük bir yönetimle Spor Toto 2. Lig’de şampiyonluk planlarının yapılması da şaşkınlıkla karşılanıyor.

MANİSASPOR’U SEVEN DEVAM ETMEZ

Kulübün şahıslarla yönetilmemesi gerektiğini mutlaka Büyükşehir desteğinin olması gerektiğinin her fırsatta altını çizen Başkan Mergen, bu desteği resmen siyasete atılarak alamamıştı. Takıma en kritik maçlarda kaynak bulamayan Mergen, şehirde adeta yalnız kaldı. Elde edilen başarısızlık nedeniyle güven kaybı yaşayan Mergen’in bundan sonra şehirde konsensüsü sağlaması mümkün görünmüyor. Manisaspor’u sevdiğini söyleyen bir başkanın artık inadı bırakıp kulübün önünü açması gerek.

ERGÜN BU TAKIMA SAHİP ÇIKAR!

Manisaspor’un bundan sonra yeniden ayağa kalkıp eski günlere dönmesinin tek çaresi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’dür. 3. Lig’de yaşanan şampiyonluklarla kulübü Süper Lig’e taşıyan yöneticilikte büyük tecrübe sahibi olan, futbolu bilen bir belediye başkanı bu takım için üzerine düşen görevi yapacaktır. Bu yüzden Başkan Abdullah Mergen’in çok geçmeden kongre kararı alması şart. Mergen bunu yaparsa Manisaspor’a en iyi hizmetini gerçekleştirmiş olur. Manisaspor, Büyükşehir desteğiyle işin ehli yönetimiyle hem maddi anlamda rahatlar, hem de sportif ve idari anlamda toparlanır!.. Bu bir gerçek!..

 

Editör: TE Bilişim