HABER - MUSTAFA TATLI

ALTAN ÇAKICI; “MANİSASPOR YÖNETİMİ DERHAL İSTİFA ETMELİ”
1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve yönetim kurulu üyeleri MASKİ Oda ve Dernekler Binasında yaptığı basın toplantısı ile Manisaspor ‘da yaşanan kriz ortamını değerlendirdi. Bu yönetimim derhal istifa etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Altan Çakıcı Elazığspor maçında tüm taraftarları Manisa 19 Mayıs Stadyumu’na davet etti.

“MEVCUT YÖNETİM SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYOR”
Manisaspor’un düştüğü bu durumdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyleyen 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı; “Öncelikle bugün burada toplanmamızın amacı Manisaspor’umuzun düştüğü bu utanç verici durumdur. Bu bağlamda Manisaspor’un son günlerde yaşadığı sorunlarla ilgili açıklama yapma gereği duyduk. Manisaspor’un düştüğü bu durumdan 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği olarak memnun değiliz. Bir takım bu hale düşürülemez. Bu takımı bu hale düşürenlerin derhal açıklama yapması ve takıma nasıl düzlüğe çıkaracağını bize anlatması lazım. Ne yazık ki mevcut yönetim sürekli olarak bizlere yalan söylüyor. Transfer yasağının kaldırılması ile ilgili bugün olacak yarın olacak diye sürekli kandırılıyoruz” dedi.

“BU TABLO UTANÇ VERİCİ”
Sözlerine devam eden 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı;“Yarın sezona başlıyoruz, takımımızın transfer yasağı kalkmadı, hocamız istifa etti. Yarın sahaya bir nevi hocasız bir Manisaspor çıkacak. Yeni yaptığımız transferlerin hiçbiri maalesef oynamayacak. Altyapıdan takviye edilmiş bir Manisaspor sahada olacak. Bu tablo nerden bakarsanız bakın utanç verici. Asla tasvip etmediğimiz bir durum. Manisa şehri bir markadır, Manisa’ya gelen futbolcular Manisa’nın, Manisaspor’un markasına geliyorlar. Gelen futbolcu kardeşlerimizde paraya bakmaksızın canla başla mücadele ediyorlar. Ama şuan ki yönetim Manisaspor markasına zarar veriyor. Futbolda para önemlidir ama bir futbol takımının markası her şeyden önemlidir” dedi.

“ELAZIĞSPOR MAÇI BİLETİ 10 TL DEĞİL 150 TL’DE OLSA GİDECEĞİZ”
Yüksek kombine fiyatlarının kendilerini yıldıramayacağını söyleyen 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı; “Burada özellikle belirtmek istiyorum ki mevcut yönetim Manisaspor taraftarlarını yok sayarak hareket ediyor. Kombinenin 175 TL olması çok şaşırtıcı. Süper Lig’de 150 TL’ye kombine yapan takımlar. Tarzan tribünün 100 TL kombine fiyatı olması gerçekten utanç vericidir. Bizi bu politikalar yıldıramaz. Biz yarın tribünlerde yerimizi alçağız. Elazığspor maçı bileti 10 TL değil 150 TL’de olsa biz Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda ki yerimizi alacağız. Biz bu takımı seviyoruz. Kimse bizim Manisaspor sevdamızın önüne geçemez. Biz maçlara gidip takımımızın yanında olacağız. Bu yönetim bunları iyi bilmeli ve derhal istifa etmeli. Bu işi başaramıyorlarsa bu işi yapacaklarına bırakacaklar” dedi

“VALİMİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUM”
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa şehrinin önde gelenlerine seslenen 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı; “Özellikle Manisa Valisi ve Manisa şehrinin ileri gelenlerine sesleniyorum. Kesinlikle Manisaspor bu durumdan kurtarılmalıdır. Yıllardır Manisaspor kaderine bırakılmış şekilde yoluna devam etmeye çalışıyor. Bu durum asla kabul edilemez. Manisa’nın önde gelenleri bu gidişata dur demelidir. Bu bağlamda yeni gelen Valimiz Mustafa Hakan Güvençer’i Manisaspor’la ilgili göreve davet ediyorum. Manisaspor’un mevcut başkanı ve yönetimi ile konuşup gerekeni yapılmalıdır. Manisaspor’un bugün açıklanan rakamlara göre yaklaşık 45 Milyon TL’ye yakın borcu var. Bu 45 Milyon TL Manisaspor için çok büyük bir borç. Görüldüğümüz üzere bu yönetim bu borçla baş edemez. Yaklaşık 7 aydır transfer yasağı var. Geçen sene devre arası transfer yasağı yüzünden takıma takviye yapamadık ve neredeyse şampiyonluğu kaybediyorduk. Bu yıl Manisaspor yine transfer yasağı ile yoluna devam ederse işi çok zor. Mevcut başkan Çarşamba günü transfer yasağını kaldıracağım demiş ama biz bu lafları çok duyduk. Bu şartlar altında Manisaspor iyiye gitmesi imkansız gibi gözüküyor. Bu noktada en önemli iş biz  taraftarlara düşüyor. Sanal alemde tepki koyarak her şey hal olmuyor. Tepkimizi sanal ortamında dışında da küfür olmayarak göstermeliyiz. Bu bağlamda yarın tüm taraftarları Elazığspor maçında Manisa 19 Mayıs Stadyumu tribünlerine bekliyorum. Tribünleri doldurarak biz bu yönetime biz buradayız siz neredesiniz demeliyiz” diyerek sözlerine son verdi.

 
Editör: TE Bilişim