Katıldıkları turnuvalarda Türkiye ve Dünya derecesi kazanarak Manisa’nın gururu olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bireysel sporcuları düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kanyon Cafe Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memiş, Orhan Haşim Elmalı, Ahmet Uluturhan, Tolga Tunç Çalışkan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Alparslan Kaya, judo, atıcılık, motor, okçuluk, atletizm, badmintom branşlarının sporcuları ve antrenörleri katıldı.

“Bizleri Gururlandırıyorsunuz”

Başarılı sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, “Sporcularımız katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla şampiyonalara adeta damga vuruyor. Hem Manisa sporuna, hem de ülke sporuna adını yazdıran bu sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda sizleri bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün spora verdiği destekle, önemli başarılar kazandıklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ise, “Futboldan voleybola, atıcılıktan okçuluğa kadar takım sporları ve bireysel branşlarla birlikte biz büyük bir aileyiz. Bu aile içerisinde Türkiye derecesi kazanan sporculara sahibiz. Bu aile içerisinde milli formayla tüm Dünya’ya İstiklal Marşımızı dinleten sporculara sahibiz. Bu başarılar hepimizin. Sizleri tebrik ediyor ve daha nice başarılara imza atacağınızı inanıyorum” şeklinde konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim