Kayıtların devam ettiğini ve sayının şu anda bin 70’i geçtiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Orhan Haşim Elmalı, yoğun ilgi nedeniyle Manisalılara teşekkür etti.
Çocukların yaz tatillerinde hoşça vakit geçirmesi, geleceğin sporcularının yetiştirilebilmesi ve sağlıklı nesiller için hayata geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaz okulları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Manisalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Yaz okulları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Orhan Haşim Elmalı,”Manisa sporuna yeni yetenekler kazandırma amacındayız. Bu doğrultuda açtığımız yaz okullarımıza şuana kadar bin 70 Manisalı çocuğumuz kayıt oldu. Bu anlamda yaz okullarımızda, çocuklarımız tecrübeli antrenörlerin gözetiminde hem hoşça vakit geçiriyor, hem de eğitim alıyor” dedi.

Kayıtlar Devam Ediyor

Kayıtların halen devam ettiğini de vurgulayan Elmalı,”Yaz okullarına kayıtlarımız Cumartesi gününe kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Fuaye Salonu’nda devam edecek. Cumartesi gününden sonra ise futbol branşında kayıtlarımız Manisa Büyükşehir Belediyesi Fikri Bayrıl Spor Tesisi’nde yapılırken, voleybol, futbol ve yüzme branşında ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak”diye konuştu.
Editör: TE Bilişim