Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde bu sezon oynadığı dört maçta aldığı 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile başarılı bir grafik çizen Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımında şimdi hedef Artvin Belediye maçını kazanmak. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde bu sezon kendi evinde oynadığı Yalova Belediyespor ve Akhisar Belediyespor maçlarını kazanan Manisa Büyükşehir’in dev adamları, Atatürk Spor Salonu’nda bu kez Artvin Belediye ile oynayacağı zorlu maçı kazanıp zirve yarışında önemli bir engeli geçmek istiyor.
Çaylan, “ Tribünleri Yine Dolu Görmek İstiyoruz”
Artvin Belediye ile cumartesi günü oynayacakları maç öncesinde tribünleri yine dolu görmek istediklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, “ Kendi sahamızda bu sezon Yalova Belediyespor ve Akhisar Belediyespor ile karşılaştık. Ciddi bir tribün desteği vardı bu iki maçta. Bu sezon önemli bir ligde mücadele veriyoruz. Manisalı basketbol severlerin verdiği destek bizim izin çok önemli. Oynadığımız dört maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile şu ana kadar başarılı bir grafik çizdik. Artvin Belediye maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İnşallah yine başarılı skorla salondan ayrılıp galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
Hazırlıklar Bugün Yapılan Antrenmanla Devam Etti”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 5. hafta maçında cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacağı Artvin Belediye maçının hazırlıklarında sona doğru geldi. Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde bugün yaptığı kuvvet, teknik ve taktik antrenmanıyla hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde hazırlıklar yarın yapılacak olan antrenmanla tamamlanacak.
Öztürk, “ Artvin Belediye Maçını Kazanıp Yolumuza Devam Edeceğiz”
Takım kaptanı Recai Öztürk, Artvin Belediye ile oynayacakları zorlu maç öncesinde yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığımız Bursa Final maçını unuttuk. Bu maça bizim 3’te3 yaparak başlamamız, rakibimizin ise 3’te 0 yaparak başlaması maçın zorluk derecesini arttırmıştı. Cumartesi günü kendi evimizde karşılaşacağımız Artvin Belediye maçını kazanıp Bursa Final maçını unutmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Önümüzde uzun bir maç serüveni var. Şu anda tamamen Artvin Belediye maçına konsantre olduk. Hedefimiz Artvin Belediye’yi mağlup edip başarılı bir şekilde yolumuza devam etmek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim