ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Sahası bakımda olmasına rağmen Kırkağaç’ta iyi maçlar çıkaran Sotesspor, geçen hafta sonunda konuk ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenere zirveye bir adım daha yaklaştı. Kazanmayı alışkanlık haline getiren Soma Sotesspor’da yüzler gülüyor. Milyon liralar harcayan takımlara kafa tutan Mavi-Şimşekler, bu hafta sonunda şampiyonluğun en güçlü adaylarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Sotesspor’un teknik patronu Levent Analı, bu ligde her takımı yenebilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEKİNMİYORUZ”

Balıkesir karşısında tarihi farkı kaçırdıklarını ifade eden Teknik Patron Levent Analı, maddi zorluklara rağmen ilk 6 haftada iyi bir iş çıkardıklarını kaydetti. “Bu ligin en az maliyetli takımıyız” diyen Analı, futbolun sahada oynandığının altını çizerek, “Manisa deplasmanına kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Bir puan bizi mutlu etmeyecek. Bizim bu ligde beraberliğimiz yok. Rakibimizin yüksek maliyetli bir takım olması da bizi ilgilendirmiyor. Biz çıkıp kendi futbolumuzu oynayacağız. Balıkesir maçı bizim için zirvede tutunma maçımızdı. Şimdi önümüzde çok önemli iki maça çıkıyoruz. Manisa ve Atillaspor deplasmanlarından 6 puan çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

“KİMSEYİ ANALİZ ETMİYORUZ”

Takımın maç primlerinin yemek olduğunu kaydeden ve zor şartlara rağmen takımının gösterdiği performansın alkışlanması gerektiğini anlatan Analı, “Soma’nın değer vermesi gereken bir takımı daha var. Somaspor’la aynı puandayız. Sahamız yok. İzleme komitemiz yok. Rakipleri analiz ettirecek bir mekanizmamız yok. Dolayısıyla bu haftaya da böyle çıkacağız. Manisa’nın ne oynayacağı değil bizim ne oynayacağımız önemli. Birbirini seven oyuncu grubumuz var. Takımımda sakat olan oyuncu formayı alabilmek için ağlıyor. Oyuna giren de girmeyen de bir bütün. Kısacası biz sahaya yüreğimizi koyarak oynuyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim