Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir yandan da transfer harekâtı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan sezonda Bucaspor forması giyen Gurbetçi orta saha oyuncusu Burak Can Kunt ile anlaşmaya vardı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan ile birlikte Sportif Direktör Bülent Ataman katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Güzgülü, teknik heyetin istediği doğrultusunda Burak Can’ı kadrolarına kattıklarını belirterek, “Üst liglerden oldukça fazla talip olmasına rağmen oyuncumuz kulübümüzün hedeflerini de göz önünde bulundurarak burayı tercih etti. Burak Can oynadığı liglerde kendisini ispatlamış bir oyuncu. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Bu Yıl Manisalılar Çok Farklı Bir Büyükşehir İzleyecek
Transfer çalışmaları doğrultusunda kadrolarına önemli isimleri kattıklarını hatırlatan Başkan Güzgülü, “Bu sene Manisalılar çok farklı bir Büyükşehir Belediyespor izleyecekler. Herkesin heyecan duyduğu, zevk aldığı bir Büyükşehir Belediyespor sahada olacak. Yeni sezon öncesinde yapılan transferlerde bunun mücadelesini veriyoruz. Ben Burak Can ve kulübümüz için bu transferin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kulübün Hedefleri Transferimde Etkili Oldu
Manisa Büyükşehir Belediyespor’a transferini değerlendiren Burak Can Kunt, kulübün önümüzdeki yıllar için önemli hedeflerinin olması transferinde etkili olduğunu söyledi. Sahada mücadele eden bir oyuncu olduğunu ifade eden Burak Can, “Bu mücadelemi bundan sonraki süreçte Manisa Büyükşehir Belediyespor için sürdüreceğim. Umarım kulübün hedeflerine katkı sağlarım ve burada şampiyonluklar yaşarız” şeklinde konuştu.

PTT. 1. Lig Tecrübesi Var
Konuşmaların ardından Burak Can Kunt kendisini iki yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Geride kalan süreçte 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Bucaspor forması altında 46 maça çıkan genç oyuncu bu maçlarda beş gol atarak takımına katkı sağlamıştı. Bucaspor forması altında PTT 1. Lig tecrübesi de olan oyuncu, bu ligde 17 maça çıkmış ve bu maçların sekizinde ilk 11’de yer almıştı.
 
Editör: TE Bilişim