Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta bu sezon üçüncü lig hedefine final maçını kaybederek ulaşamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı futbolculara imzaları attırmaya başladı. Manisa Belediyespor yönetimi uzun süredir izlediği futbolculardan Yeşil Bursalı Mehmet Çağrı Alparslan ile Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Yeni takımı Manisa Belediyespor’la 1 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcu, Manisa Belediyesporda şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini söyledi.

BAYLAN, "EZBERE TRANSFER YAPMIYORUZ"

Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mustafa Baylan imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Yeşil Bursa’dan kadromuza kazandırdığımız Mehmet Çağrı Alparslan’ın transferi her iki taraf içinde hayırlı olsun. Çevrede dolaşan bazı dedikodular var. Bu dedikodular bizim bu futbolcuları izlemeden aldığımız şeklinde… Şunu belirteyim. Kadromuza kazandırdığımız tüm futbolcular izleyerek aldık. Mehmet Çağrı Alparslan’ın kulübümüze en iyi şekilde hizmet edeceğine ve takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

ALPARSLAN: "BELEDİYESPOR’UN BAL’DA OLMASI ÜZÜCÜ"

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un teklifini düşünmeden kabul ettiğini belirten Mehmet Çağrı Alparslan ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Daha önce Ayvalıkgücü’nde forma giyerken Belediyespor’a karşı forma giydim. Belediyespor’un tesisleri Türkiye'de bir çok takımda yok. Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesi üzücü. Manisa Büyükşehir Belediyespor üçüncü lig hak eden bir takım. Takımımızı el birliğiyle hedefe ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz üçüncü lig. Bu hedefimize de çok çalışarak mutlaka ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Golcü oyuncu, Kızılcabölük’te 13 gole imza atarken bu sezonu ise Yeşil Bursa’da 8 golle tamamladı. Bu arada Manisa Belediyespor yönetimi iç transferde solbek oyuncusu Süleyman Numan’la yeniden anlaşmaya vardı.

Editör: TE Bilişim