Manisa Büyükşehir Belediyespor, 3. Lig’e yükselmenin coşkusunu doyasıya yaşarken, profesyonel ligde ciddi projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bunların başında oyuncu izleme (scout) geliyor. Yeşil-Beyazlılar’ın Manisaspor yönetiminin görevine son verdiği Abdülkadir Kükrer’i bu ekibin başına getirmesi bekleniyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Sındırgı Belediyespor’u 3-0 yenerek bitime bir hafta şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2015-2016 sezonundaki profesyonel lig macerası öncesinde kollar şimdiden sıvandı. Yeşil-Beyazlı kurmaylar, kadro yapılanmasına başlamadan önce ilk olarak oyuncu izlemeyle ilgili bir birim kuracak.

HEDEFTE KÜKRER VE İŞYAPAN VAR

Yeşil-Beyazlılar, Manisaspor Yönetimi’nin görevine son verdiği Abdülkadir Kükrer ve Serkan İşyapan’ı bu birimin başına getirmesi bekleniyor. Manisaspor’dayken Arda Turan, Selçuk İnan ve Caner Erkin’i izleyen Kükrer’in bu kez yeni yetenekleri Büyükşehir Belediyespor bünyesinde izleyeceği öğrenildi.

GENÇ OYUNCULAR TARANACAK

3. Lig’deki yaş sınırlaması nedeniyle harekete geçen Yeşil-Beyazlılar’ın, yeni scout ekibiyle Manisa ve Türkiye genelindeki genç yetenekleri tarayacağı öğrenildi. Artık Akademi liglerinde oynayabilecek olan Belediyespor’un altyapıda önemli projeler hazırladığı gelen bilgiler arasında. Yeni sezonda altyapıdan birçok oyuncunun da A Takım kampına dahil edilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim