Transfer çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, birçok takımın listesinde yer alan Ali Öztürk’ü transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman katıldı. İmza töreninde konuşan Ali Öztürk, kendisiyle ilk olarak bağlantı kuran Bülent Ataman’ın kulübün hedeflerinden bahsettiği belirterek, “Bana üst liglerden de talipler vardı. Ancak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefleri benim hedeflerimle örtüştüğü için burayı tercih ettim. Ben buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah kulübümle birlikteliğim uzun yıllar sürer ve burada başarılı bir grafik yakalayıp hedeflerimize ulaşırız. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Önemli Bir Oyuncuyu Kadromuza Kattık

İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan Ali Öztürk’ün takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Önemli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Arslan, “Ali kardeşimize güveniyoruz ve bu sene ondan çok şey bekliyoruz. Ben kendisine başarılar diliyorum. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ali Öztürk kendisini bir yılı opsiyonlu iki yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Tüm Liglerle Gol Atmayı Başardı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Ali Öztürk, geride kalan sezonda Balıkesirspor forması giymişti. Kariyerinde 220 maça çıkan Öztürk, Süper Lig başta olmak üzere PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de gol atma başarısı gösterdi. Ali Öztürk kariyerinde çıktığı 220 maçta toplam 50 gol kaydetti.
Editör: TE Bilişim