ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında geriye düştüğü maçı kazanarak 9 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Rakibini 2-1 yenerek büyük moral bulan Yeşil-Beyazlılar, düşme hattında yer alan Ayvalıkgücü engelini de aşıp Denizli galibiyetini perçinlemek istiyor, aynı zamanda da devreyi 24 puanla bitirmenin hesaplarını yapıyor.

İPLER ELİMİZE GEÇTİ

Bu haftaki sonuçlar gösterdi ki üç puanlık sistemde her an her şey olabilir. Rakiplerinin puan kaybıyla kârlı bir haftayı geride bırakan Büyükşehir, ipleri eline geçirmiş durumda. Puanını 18’e çıkaran Büyükşehir ile 5. sıradaki Sakaryaspor arasında sadece 8 puan fark bulunuyor. İlk hedef devrenin bitimine iki hafta kala kayıpsız ilerleyip Play-Off bandına tutunmak. Teknik Direktör Levent Eriş, Denizli galibiyeti ile derin bir oh çekerken, oyuncularından kalan iki maça yüksek konsantre olmalarını istedi.

24 PUAN TRANSFERİ DOĞRUDAN ETKİLEYECEK

Birbirinden kaliteli oyunculara şimdiden kancayı atan Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü (İ), Gaziosmanpaşa (D) maçlarından 6 puan daha çıkarırsa, devre arasındaki molaya oldukça moralli girmiş olacak. Sıralamada Play-Off bandına tutunan bir Büyükşehir’in olması, transfer politikasını doğrudan etkilemiş olacak. Futbolcuların Büyükşehir’i tercih ederken, sıralamadaki konumuna bakacağı aşikar. Bu nedenle kalan iki maç, büyük hedeflerin gelmesi açısından büyük öneme sahip. Denizli deplasmanında şansızlığı kıran futbolcular da Ayvalıkgücü ve Gaziosmanpaşa maçlarından iyi sonuçlar çıkaracaklarının sözünü verdiler.

AHMET KAAN VE HAKAN CEZALI

Öte yandan Ayvalıkgücü maçının hazırlıklarına bugün başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ahmet Kaan Ergün ve Hakan Çakır sarı kart cezalısı oldu. Denizli maçında kart gören iki isim, bu haftaki zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Editör: TE Bilişim