Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta lider Etimesgut Belediyespor’a 2-1 yenilerek tehlike hattına iyice yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, skor bir yana futbol olarak da hayal kırıklığı yaşattı. Attığı golü kontradan bulma dışında sahaya bir şey koymayan, rakibinin etkili futbolu karşısında adeta sahadan silinen Büyükşehir, kendisini izlemeye gelen az sayıdaki futbolseverleri dahi pişman ettiriyor! 
MÜMİN ÖZKASAP’TA AYLAR SONRA YENİLDİ 
Etimesgut yenilgisiyle üst üste 3. mağlubiyetini alan Büyükşehir, 6 maç aradan sonra evinde mağlubiyetle tanıştı. En son 22 Kasım 2015’te Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, o maçtan bu yana içerde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik almıştı. Grubun en yüksek maliyetli kadrosuyla mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, Etimesgut’a yenilerek evindeki başarılı gidişatına da son vermiş oldu. 
KAHRAMANMARAŞ TESELLİSİ 
Büyükşehir haftayı puansız geçerken, küme düşme hattında yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybetmesiyle teselli buldu. Bodrumspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak iki puan bırakan Maraş ekibi, puanını 31’e çıkardı. Büyükşehir Belediyespor ile Maraş arasındaki puan farkı 7’ye inerken, kalan 5 haftada temsilcimizi birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Yeşil-Beyazlılar, haftaya alt sıralardan kurtulmak isteyen Payasspor’un konuğu olacak.

Editör: TE Bilişim