ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig’de tarihinde ilk kez mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sakatlıklardan dolayı başı dertte. Sezon başından bu yana Yeşil-Beyazlılar’ın yakasını bırakmayan talihsizlikler zincirine Tufan Kelleci de eklendi.

SOL DİZİNDE KISMİ YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla takımın değişmez isimlerinden biri olan, birçok bölgede görev alarak joker olan Tufan Kelleci, geçen hafta idmanda sakatlanmıştı. Sol dizinde kısmi yırtık tespit edilen tecrübeli oyuncunun sahalardan 2 ay uzak kalacağı öğrenildi. Tedavisine başlanan Tufan’ın ameliyat olmasına gerek duyulmadığı belirtilirken, yaşanan bu gelişme, Teknik Direktör Levent Eriş’i endişelendiriyor.

BU SEZON 3. SAKATLIK VAKASI

Tufan Kelleci’nin de sakatlar kervanına eklenmesi moralleri bozdu. Bilindiği gibi sol bek Süleyman Numan Çarıkçı, ilk hafta maçında sağ arka adalesinden sakatlanmış takımla çalışmalara aylar sonra başlayabilmişti. Samet Samancı’nın da Diyarbekirspor maçında çaprazları koparken, sezonu kapatmıştı. Genç futbolcunun ameliyat olması kararlaştırılmıştı.

GAZİOSMANPAŞA MAÇINA HAREKAT

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bugün saat 10:45 uçağıyla İstanbul’a gidip pazar günü 13:30’da konuk olacağı Gaziosmanpaşa maçı için kampa girecek. Yeşil-Beyazlılar, bu maçta üç puanı hanesine yazdırıp ligin ilk yarısını Play-Off bandında kapatmayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim