HABER:MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeşil Bursa’yı 2-1 mağlup ederken, oynadığı pozitif futbolla ilk kez bu kadar beğenildi. İlk 5 haftada beklentilerin altında bir grafik çizen Yeşil-Beyazlılar, hem oyun hem de sonuç olarak iyi sinyaller vermiş oldu. Sistemi olan Yeşil Bursa karşısında galibiyet için neler yapılması gerekiyorsa sahaya yansıtan ve çok da üstün bir oyun sergileyen Yeşil-Beyazlılar, Çatalca deplasmanında da kazanıp seriye bağlamak istiyor.

OLMASI GEREKEN LİDERLİK GELSİN

9 puana yükselip lider Kırıkhanspor’un sadece 2 puan gerisinde yer alan Büyükşehir, bu haftaki deplasmanda liderlik koltuğunun da hayalini kuruyor. 7 puanla 8. sırada yer alan Çatalca’yı gözüne kestiren Yeşil-Beyazlılar’da Barbaros Barut ve Barış Ataş’ın sakatlığı bulunuyor. Yeşil-Beyazlılar, Düzcespor ve Kırıkhanspor ile grupta yenilgisiz üç takımdan biri.

FURKAN LİGDE DE ATTI

Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında gol atan Furkan Safi, bu kez de Yeşil Bursa ağlarını havalandırarak gol sayısını 2’yı çıkardı. Bursa ekibi önünde perdeyi açan isim olan Furkan, performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Genç futbolcu, Rizespor’dan kiralanmıştı.
 

 
Editör: TE Bilişim