MUSTAFA TATLI 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü galibiyetiyle büyük bir moral buldu. Tam 7 hafta sonra galibiyetle tanışan Büyükşehir, cumartesi günü saat 15:30’da Mümin Özkasap Stadı’nda konuk edeceği Gaziosmanpaşa maçıyla ligde kalışını ilan etmek istiyor. 
PAŞA SON SIRADA AMA… 
Küme düşmesi kesinleşen Gaziosmanpaşaspor, son üç maçını kazanan bir ekip. Asla hafife alınmaması gereken İstanbul ekibi, bu süreçte Bodrumspor’u 2-1, Zara Belediyespor’u 2-0, Sakaryaspor’u ise 4-0 mağlup etti. Teknik Direktör Levent Eriş, bu hususu göz önünde bulundurarak oyuncularını uyardı. 
KAZANMAK DAHA GARANTİ 
Ligde 43 puanla 15. sırada yer alan Yeşil-Beyazlılar, aynı puandaki Payasspor ve 41 puanla düşme hattında yer alan 1920 Maraşspor ile çekişiyor. Son haftada ligden düşecek son takım, Manisa BBSK-Gaziosmanpaşa, Orhangazispor-1920 Maraşspor, Etimesgut Belediyespor-Payasspor maçlarının sonucuna göre netleşecek. Büyükşehir, Paşa’yı yenerse diğer maçların sonucuna bakmaksızın ligde kalacak. Beraberlik ve mağlubiyet durumunda rakiplerin sonuçlarına bakılacak. Olası 3’lü averaja kalınması ihtimali de var. Büyükşehir ve Payasspor berabere kalırsa Maraş da Orhangazi’yi yenerse 44 puanla üçlü averaj durumu söz konusu olacak ve bu olasılık gerçekleşirse iki rakibini de yenemeyen Büyükşehir, küme düşen son takım olacak. Bu olasılıklar ışığında Büyükşehir Belediyespor’un işi şansa bırakmak gibi bir lüksü yok!
Editör: TE Bilişim