Mümin Özkasap Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları devam ettiği için karşılaşma Cumartesi günü saat 15.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Spor Toto 3. Lig’de zirve mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 10. haftasında İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Mümin Özkasap Stadı’nda devam eden zemin yenileme çalışmaları nedeniyle yeşil-beyazlı ekip Sultanbeyli ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde ara vermeden devam eden yeşil-beyazlılar, Sultanbeyli maçını kazanarak zirve yarışından kopmak istemiyor. Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacakları karşılaşma öncesinde taraftarlara destek çağrısında bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, Sultanbeyli maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Öte yandan 2. Lig’de mücadele eden bayan voleybol takımlarının da Cumartesi günü saat 14.00’de Rota Koleji’ni konuk edeceğini hatırlatan Kıcıroğlu, “İnşallah Cumartesi günü hem futbol, hem de voleybol takımlarımız kazanarak Manisa’mıza güzel bir gün yaşatacak” diye konuştu.

BİLET FİYATLARI 1 TL

Sultanbeyli ile oynayacakları karşılaşmanın bilet fiyatlarının ise 1 TL olarak belirlendiğini dile getiren Kıcıroğlu, kapalı alt tribünün Büyükşehir Belediyespor taraftarları için ayrıldığını, Gediz kale arkası tribünün ise konuk ekip taraftarlarına verileceğini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim