Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Erbaaspor maçının 71. dakikasında yaptığı muhteşem kurtarışla maçın kaderini değiştiren kaleci Yusuf Balcıoğlu’nu maçtan sonra özel olarak kutladı.
Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği maçta Erbaaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kaleci Yusuf Balcıoğlu yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Takımının 1-0 önde olduğu kritik anlarda rakip takımın 71. dakikada geliştirdiği tehlikeli atakta kalesinde adeta devleşen ve yüzde yüzlük net gol pozisyonunu kurtararak maçın adeta kaderini değiştiren Yusuf Balcıoğlu’nu maçın ardından soyunma odasında özel olarak kutlayan Başkan Mevlüt Aktan, “ Çok iyi maç çıkardın. 71.  dakika maçın dönüm noktasıydı. Bu kritik pozisyonda gole izin vermeyerek alınan galibiyette önemli bir rol oynadın” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Soyunma Odası Yine Bayram Yerine Döndü 
Şampiyonluk yolunda engelleri birer birer aşmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’da  Erbaaspor  maçının ardından soyunma odası yine bayram yerine döndü. Yeşil Beyazlı futbolcular soyunma odasını, ‘ Büyük Başkan Mevlüt Aktan’, ‘ Şampiyon Manisa Büyükşehir’ tezahüratlarıyla inlettiler. Başkan Mevlüt Aktan tüm takımı alınan galibiyet nedeniyle kutladı. Başkan Mevlüt Aktan maçın ardından soyunma odasında yaptığı konuşmada, “ Şampiyonluk yolunda engelleri birer birer aşıyoruz. 12 puan farka rağmen hiç rehavete kapılmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu da sizlerin ne kadar karakterli futbolcular olduğunuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim