Manisa Büyükşehir Belediyespor Antalya kampında üçüncü hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadı. Mardan Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Teknik Direktör Levent Eriş yeni transferlerden kaleci İlker Avcıbay ile birlikte Özgür Kedikli, Süleyman Kapan, Kaan Aşnaz ve Berkin Kamil Arslan’a da forma şansı verdi. Her iki takımında etkili başladığı mücadelede ilk gol İstanbul ekibinden geldi. Sol kanattan gelişen atakta Caner şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla geçilirken, Manisa Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. Güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz 51. Dakikada beraberlik golünü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Büyükşehir’in yeni transferi gurbetçi Süleyman Kapan, yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün bir vuruşla skoru 1-1 yaptı. Oyunda eşitliği yakaladıktan sonra ataklarını sürdüren yeşil-beyazlılar Gökhan Artun ve Kadir ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın son dakikasında Tepecikspor penaltı atışı kazandı. Gürhan’ın kullandığı penaltı atışında kaleci Cihan köşeye giden topa son anda uzanarak rakibine gol izni vermedi. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlanırken, temsilcimiz sergilediği etkili oyunla sezonun ikinci yarısında daha farklı olacağının sinyallerini verdi. 

Yeni Transferler Göz Doldurdu 

Büyükçekmece Tepecikspor ile oynanan hazırlık maçında forma şansı bulan yeni transferler sergiledikleri performansla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Tecrübeli kaleci İlker Avcıbay ilk yarı forma giydikten sonra ikinci yarıda yerini Cihan’a bırakırken, Özgür Kedikli, Süleyman Kapan, Kaan Aşnaz ve Berkin Kamil Arslan her iki yarıda da sahada yer aldı. 

Son Hazırlık Maçı Gümüşhanesporla 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Antalya kampında son hazırlık maçını 5 Ocak Salı günü bir başka 2. Lig ekibi Gümüşhanespor ile oynayacak. Hazırlık maçlarına önem verdiklerini belirten Teknik Direktör Levent Eriş, bu maçlarda skordan çok oynanan oyunun kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, “Oyuncularımızın kamp döneminde ve hazırlık maçlarında ortaya koydukları performans bizi memnun etti. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Bu kısa süre içinde tam olarak hazır hale gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim