MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un devre arasında Bayrampaşaspor’dan renklerine bağladığı kaleci İlker Avcıbay, duraklama döneminin normal olduğunu belirterek, çıkışa geçeceklerinin sözünü verdi.

“ZARA MAÇINDA GÖREV TANIMINI İYİ YAPAMADIK”

Bodrum mağlubiyetinin ardından Zara maçıyla aşırı kazanma isteğinin yanı sıra bireysel oynamalarının golsüz beraberliğe etken olduğunu anlatan İlker, “Bodrum’da kaybetmemiz sonrasında içerde bunu telafi etmek istiyorduk. Aşırı bir kazanma isteği vardı. Çünkü bir önceki maçın skoru bize yakışmamıştı. Ancak bunun sahaya yansıması çok farklı oluyor. Herkesin bireysel olarak bazı şeyleri çok fazla yapmak istemesi, üzerine düşen görevden çok, farklı işler yapmaya çalışması, bizi takım görüntüsünden uzaklaştırdı. Takım halinde görev tanımını iyi yapamadık” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR GERÇEĞİ KABUL EDİLMİŞ”

“Buraya gelen her takım artık Manisa Büyükşehir Belediyespor gerçeğini kabul etmiş durumda” diyen  Avcıbay, “Bu bize iç sahada dezavantaj olacak. Gelen her takım, bize karşı daha farklı motivasyonla çıkıyor. Daha maçın ilk dakikasında yedek kulübesinin bir anda oyuna müdahale etmesiyle bunu net bir şekilde anlıyoruz. Artık hedef takımız. Yeni takımız belki ama bu bir süreç. Doğum sancısı olabilir. Futbolun içinde bunlar var. Geriye dönüp bakmamak lazım. Çünkü puan farkları çok fazla değil. Hedefimiz Play-Off. Bir maçımız da eksik. Yolumuza devam edeceğiz. Şapkamızı önümüze koyup nerelerde hata yapıyorsak gereken dersleri alacağız. Futbolda kazanınca her şey bir anda unutuluyor” diye konuştu.

“BİREYSEL OLARAK SAKARYASPOR’DAN DAHA İYİYİZ”

Kaptan İlker, Play-Off’u zorlayan, çıkmaya hedefli Sakaryaspor deplasmanından iyi sonuçla dönmek istediklerini ifade ederek, “Bireysel olarak rakibimize göre daha yetenekli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Rakiplerden daha fazla mücadele edince kaliteli bir takım olduğumuz ortaya çıkmıştı. Kalan tüm maçları kazanacak potansiyeli olan bir takımız. Play-Off umudumuz son maça kadar devam edecek. Puan farkları kapanmayacak farklar değil.  Lideri yakalamak hayalcilik olur ama Play-Off bizim için gerçekçi bir hedef. Bu hedefi yakalamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim