Manisa Büyükşehir Belediyespor, cumartesi günü saat 15:30’da Mümin Özkasap Stadyumu’nda konuk edeceği Pendikspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Üst sıralara tutunma adına kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, taraftarlarından tam destek bekliyor.

PSİKOLOJİK AÇIDAN DA ZOR RANDEVU
İki haftadır mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, yeniden çıkışa geçeceğine inanıyor. Pendik maçını, kötü sonuçların telafisi olarak gören Siyah-Beyazlı futbolcular, taraftar desteğinin kendilerine ekstra güç katacağını düşünüyor. Taraftarların her zamankinden daha fazla destek olması gerektiğini kaydeden futbolcular, psikolojik açıdan da morale ihtiyaç duydukları bir dönemden geçtiklerinin altını çizerek, Manisa halkını bu önemli randevuya davet ettiler.

HATALAR MASAYA YATIRILIYOR
Öte yandan Pendikspor maçına konsantre olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da son iki maçta yapılan hatalar, hem teorik hem de pratik olarak masaya yatırılıyor. Teknik Direktör Levent Devrim, oyuncularına terapiler uygularken, kazanmaları gereken bir 90 dakikaya çıkacakları yönünde onları her fırsatta motive ediyor.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim