Ligde ilk üç haftada bir galibiyet ve iki beraberlik alarak beş puan toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü haftada grubun iddialı takımlarından Derincespor’un konuğu oldu. Yeşil-beyazlı ekibi İzmit İsmet Paşa Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Fikri Yenigelen, Ercan Balcı, Selçuk Etiz, Mustafa Baylan, Hüseyin Kıcıroğlu ve Ümit Atlı yalnız bırakmadı. Karşılaşma öncesinde şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maça her iki takımda istekli başladı. İki takımda atak bir futbol sergilerken, Manisa Büyükşehir Belediyespor duran toplarla etkili olmaya çalıştı. Ev sahibi ekip 13. Dakikada öne geçti. Ahmet’in sağ kanattan yerden gönderdiği topu iyi takip eden Cuma Ali düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor geriye düştükten sonra baskıyı arttırdı. Tahir’in 23. Dakikada ceza sahası önünden kullandığı serbest atış üstten auta gitti. Konuk ekipte Serhat Çiçek’in ilk yarının son dakikasında ceza sahası dışından sert şutunu, Derince kalecisi iki hamlede kontrol edebildi. Mücadelenin ilk yarı Derincespor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cüneyt ve Kadir ile önemli pozisyonlar yakaladı. Ev sahibi Derince ise uzaktan şutlarla gol aradı. Maçın 67. Dakikasında Cüneyt’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Engin Memişler sert vurdu, top direkten döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı. Ev sahibi derince 75. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Serhat’ın pasında topla buluşan Aykut Çift topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Derincespor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Stat: İzmit İsmetpaşa Stadı

Hakemler: Ozan Bileyci **, Tuncay Çalıkoğlu **, Mehmet Can Küçük **

Derincespor: Ömer Faruk Karaman **, Ömer Faruk Çelimli **, Ahmet ** (Dk. 90+1 Muhammet *), Fatih Gümüşel **, Ekrem **, Serhat **, Aykut Köz *, CumaAli ** (Dk. 70 Barış *), Zafer *, Fatih Çiçek *, Aykut Çift *** (Dk. 89 Caner *)

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Bahadır **, Semih **, Cüneyt **, Şerif Ali ** (Dk. 66 Engin Memişler **), Tufan **, Kadir **, Suat **, Hakan **, Şemsettin Ender **, Serhat Çiçek * (Dk. 77 Mülayim *), Tahir * (Dk. 80 İsmail *)

Sarı Kartlar: Fatih Gümüşel, Aykut Köz, Ömer Faruk Çelimli (Derincespor), Suat, Engin Memişler, Semih (Manisa BBSK)

Goller: Dk. 13 Cuma Ali, Dk 75 Aykut Çift (Derincespor)

Editör: TE Bilişim