Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı antrenörü Süleyman Bozkan ile bir yılı opsiyonlu iki yıl olmak üzere sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve yönetim de katıldı. İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, 4 yıl önce kurulan voleybol branşında kısa sürede bölgesel amatör lig, ardından 3. Lig ve şimdi de 2. Lig’e yükseldiklerini belirterek büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Ergün, “Büyük başarılar zor elde ediliyor. Başarıyı özümsemek lazım. Büyükşehir Belediyespor olarak voleybol takımımızın başarısında büyük payı olan hocamız Süleyman Bozkan ile başarıların devam etmesi için sözleşme yeniliyoruz. Tecrübesi ve daha önce elde etmiş olduğu başarılarla voleybol takımımıza yol gösteren, abilik yapan hocamızın bize katkısı çok büyüktür. Biz burada bir aile gibi çalışıyoruz. Kulübüm adına Voleybol takımımızın önümüzdeki sezon 2. Lig’de büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

BAŞARIYI HER ZAMAN TAKDİR EDİYORUZ

 Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak başarıyı her zaman takdir ettiklerini ve bu anlayışla çalıştıklarını belirten Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ise, “Başarı gösteren teknik adamlarımıza sporcularımıza değer veriyoruz. Onları kulübümüzün içerisinde tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. 4 yıllık bir geçmişi olan bayan voleybol takımımız kısa süre içinde büyük aşama kaydetti. Takımımızın başında olan Süleyman Bozkan hocamıza buradan da teşekkür ediyorum. Kendisinin bu başarıların elde edilmesinde çok büyük payı vardır. Manisa’nın kulüplerine bilgi, tecrübesi ve deneyimi ile çok büyük katkılar sağlamıştır. Bize bu başarılar sağlayan antrenörümüz Süleyman Bozkan ile devam etme kararı aldık. İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Manisa’yı en iyi şekilde temsil edecektir” diye konuştu.

ÇOK DAHA İYİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

         Kendisine güvenen Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ve Voleybol şube sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’a teşekkür eden Antrenör Süleyman Bozkan ise, “Benim en rahat, karşılıklı güven duygusu ile çalıştığım bir yönetim olan Büyükşehir Belediyespor genç, dinamik ve güven duygusunu esas alan bir yönetim anlayışıyla hareket ettiği için bu tür başarılara ulaşmak daha kolay oluyor. Gelecek adına çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Deneyimlerimizi de aktararak, Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımını hak ettiği en iyi başarılara taşıyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim