3. Lig tecrübesi olan güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izledi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bolu kampındaki dördüncü hazırlık maçını bir başka Ege ekibi Bergama Belediyespor ile oynadı. 3. Lig tecrübesi olan güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izledi.

Hazırlık maçı serisini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor ile dördüncü hazırlık maçına çıktı. Kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleri izledi.

Büyükşehir Belediyespor maça golle başladı. Mücadelenin hemen başında Gökhan Artun’un golüyle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi. Bergama Belediyespor’da Özcan 35. dakikada durumu 1-1 yaparken ilk yarı bu skorla geçildi. İkinci yarıya farklı bir on birle başlayan Büyükşehir Belediyespor’da, İsmail 75. dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Maçta skoru belirleyen gol 82. Dakikada Kaan’dan geldi. Sağ kanattan açılan ortada topu iyi takip eden Kaan, arka direkte topu ağlara gönderdi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

TAKIM DAHA İYİ OLACAKTIR

Karşılaşmanın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Takım ile hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Ergün, gösterilen mücadeleden memnun olduğunu belirterek, “Takımımızın kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğine şahit olduk. Hazırlık maçlarında sergilenen oyun bizi umutlandırdı. Takımın daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim