Süper Amatör Lig A Grubu’nda Saruhanlı Belediyespor’a deplasmanda 2-0 yenilerek Play-Off hedefinin biraz uzağında kalan Horozköyspor, lig ikincisi Kırkağaç Acaridmanspor ile oynayacağı maça mutlak üç puan parolasıyla hazırlanıyor. Rakibi ile arasındaki üç puanlık farkı kapatmak için zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade eden Başkan Osman Yıldırım, “Kazanmaktan başka çaremiz yok” dedi.

BU SON ŞANSIMIZ

Olası puan kaybında ilk iki yarışının dışında kalacaklarının bilincinde olduklarını kaydeden Yıldırım, “Saruhanlı deplasmanında arzu etmediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Bunda hakemin kararları etkiliydi. Çok da goller kaçırdık. Bu haftaki rakibimiz Kırkağaç da Play-Off’u istiyor. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Takımımıza güveniyorum” dedi.

SOTES ŞAİBEYE YER VERMEMELİ

Lider Soma Sotesspor’un zirve adaylarından Saruhanlı’yı konuk edeceği maçın irdelenmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Yıldırım, “Namağlup lider olarak buralara gelmiş bir takımın ligi namağlup bitirmesi için uğraş vermesi gerek. Sotes’in bu maçta şaibeye yer vermeden oynaması gerekiyor. Sotes, Play-Off’u garantiledi; ama onların Horozköyspor’u Play-Off’ta rakip olarak istemediklerine dair duyumlar alıyoruz. Burnumuza pis kokular geliyor. 4 takım da aslanlar gibi çıksın oynasın, hak eden Play-Off vizesini alsın” dedi.

Editör: TE Bilişim