Turgutlu Çıkrıkspor ile Salihligücü'nün 25 Nisan'da Turgutlu Atatepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği maç, 36’ncı dakikada Salihligücü futbolcusu Rıdvan Berkdemir’in kalp krizi geçirmesi nedeniyle tatil edildi.

Takımlar yarıda kalan erteleme maçı için dün karşı karşıya geldi. Kaldığı yerden ve 0-0 devam eden maçın 76’ncı dakikasında Hakem Emre Turcan, Salihligücüspor lehine penaltı kararı verdi. Turgutlu Çıkrıkçıspor futbolcuları karara itiraz etti. Bu arada penaltıyı kullanmak isteyen Salihligücü oyuncuları ile itiraz eden Çıkrıkçıspor futbolcuları arasında arbede çıktı. Futbolcuları ayırmak isteyen Çıkrıkçıspor Kulüp Başkanı Ayhan Oğuz darp edildi. Sahaya giren güvenlik görevlileri iki takımın futbolcularını uzaklaştırdı. Yapılan uyarılara rağmen olaylar yatışmayınca orta hakemi Emre Turcan, maçı tatil etti.

"BU HAKEMLERLE BU MAÇ TEKRAR TATİL EDİLİR"
Turgutlu Çıkrıkçıspor Kulüp Başkanı Ayhan Oğuz, maçın ikinci kez tatil edilmesine hakemlerin tutumlarının neden olduğunu iddia etti.

Oğuz, hakemin rakip takımının baskısı altında kaldığını ileri sürerek, "Hakemler bütün takımlara karşı aynı duyguları besleseler bu olaylar olmaz. Verilmeyen iki penaltı pozisyonunun ardından uydurma bir penaltı düdüğü, maçta tansiyonun yükselmesine neden olmuştur. Biz artık hakem hatalarından yıldık. Ortada hiçbir gerekçe yok iken maçı tatil ederek gitmeleri iyice bardağı taşırdı. Maçı izleyenler neyin ne olduğunu gördü. Bir an önce hakemler üzerine baskı kuran takımların oyunları bozulmalı ve sporu spor için yapanların emekleri heba edilmemelidir. Bu maç bir daha oynatılsın bu hakemlerle bir daha tatil edilir." diye konuştu.

Kulübün Teknik Sorumlusu Cumhur Yavuzer ise "Maçın tatil edilmesi gerektirecek olaylardan rakip takım ve h akemler sorumludur" dedi.

Editör: TE Bilişim