U16 Gelişim Ligi’nde 57 puanla liderliğini sürdüren Turgutluspor’da oldukça sivrilen bir isim var. O da Murat Köse… Manisaspor’a devre arasında transfer olan İsmail Köse’nin kuzeni olduğu öğrenilen Murat Köse, takımının başarısında büyük rol oynarken, orta sahada çift yönlü oyun tarzıyla dikkat çekip çalışkanlığıyla adeta bir dinamo görevini yapıyor. Murat, giderek parlayan performansıyla futbolseverlerin büyük beğenisini kazanıyor.

MANİSASPOR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

İsmail Köse’yi transfer ederek transferde büyük sükse yapan Manisaspor Yönetimi’nin, Murat Köse için de harekete geçmesi bekleniyor. Köse, Turgutluspor altyapısında futbola başladı ve üç yıldır da düzenli olarak Akademi Liglerinde forma giyiyor. Geçen sezon Elit Akademi U15 Ligi’nde 36 maçta 3 gol atan Köse, bu sezon U16 Ligi’nde 23 maçta 1 gol attı. Genç oyuncu, camiada “Köse sülalesinin en yeteneklisi” şeklinde yorumlanıyor.

CİHAD VE FIRAT DA TAKİP EDİLMELİ

Turgutluspor U16 Takımı’nda Murat Köse dışında dikkat edilmesi gereken iki isim daha var. Bunlar forvet oyuncuları, Cihad Ateş ve Fırat Aras. İki oyuncu da yükselen performanslarıyla dikkat çekiyor ve gelecek için önemli sinyaller veriyor.

Editör: TE Bilişim