Manisaspor, PTT 1. Lig’in 18. haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde gol vuruşu çalışması yapıldı.

YOLCULUK BUGÜN

Manisaspor, bugün saat 15.30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Samsun’a gidecek olan Siyah-Beyazlılar Samsun Anemon Hotel’de kampa girecek. Tarzan, saat 18:00’de gerçekleştirilecek antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

PEROVİC’İN YOKLUĞU HİSSEDİLMEMELİ

Siyah-Beyazlı ekipte kart cezalısı Slavko Perovic, Samsun’da takımındaki yerini alamayacak.Tarzan en önemli gol silahından yoksun bir şekilde maça çıkacak. Bu oyuncunun yerine iki haftadır yükselen bir grafik çizen Cenk Yılmaz’ın oynaması bekleniyor.

HASGÖR: “ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK”

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, "Samsunspor deplasmanında puanlarla dönerek, yenilmezlik serimizi de devam ettirmek istiyoruz" dedi. Hasgör, yaptığı açıklamada, takımın 10 haftadır yenilmediğini, iyi yolda olduğunu vurguladı. Samsun deplasmanı önemsediklerini belirten Hasgör, "Samsunspor maçında kart cezalısı olan Peroviç forma giyemeyecek. Önemli bir eksiğimiz ama takım olarak iyi oynuyoruz. Ligde şu anda bulunduğumuz yer değil, nerede tamamlayacağımız önemli. Samsunspor deplasmanından puanlarla dönerek, yenilmezlik serimizi de devam ettirmek istiyoruz" dedi. Pazar günü saat 13.30’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 

 

21 Aralık Cumartesi:

14.00 Ankaraspor-Orduspor: Hüseyin Göçek

19.00 Şanlıurfaspor-Mersin İY: Mustafa Kamil Abitoğlu

22 Aralık Pazar:

13.30 Boluspor-Fethiyespor: Alper Ulusoy

13.30 1461 Trabzon-İstanbul BBSK: Mustafa Öğretmenoğlu

13.30 Balıkesirspor-Kahramanmaraşspor: Hüseyin Sabancı

13.30 Samsunspor-Manisaspor: Suat Arslanboğa

19.00 Bucaspor-Karşıyaka: Özgür Yankaya

19.00 Gaziantep BBSK-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Serkan Tokat

23 Aralık Pazartesi:

20.00 Adana Demirspor-Tekden Denizlispor: Abdulkadir Bitigen

 

 

Editör: TE Bilişim